Diana Gabriels is eigenaresse van het privéziekenhuis waar eerder onder meer Pommeline uit ‘Temptation Island’ onder het mes ging.
Volledig scherm
PREMIUM
Diana Gabriels is eigenaresse van het privéziekenhuis waar eerder onder meer Pommeline uit ‘Temptation Island’ onder het mes ging. © Youtube

Al meer dan 50 klachten: het regent kritiek over plastische kliniek van Diana Gabriels, waar ‘Temptation’-gezichten kind aan huis zijn

ShowbizzHeel wat Vlaamse en Nederlandse realityfiguren, zoals Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’, zijn kind aan huis bij Diana Gabriels, in haar instituut voor plastische chirurgie. Maar de ook bij ons bekende Nederlandse bevindt zich nu (opnieuw) in het oog van een storm. Nadat Tim Hofman (32) van de online reeks ‘#BOOS’ aankaartte dat de vrouw twee keer fout medisch advies heeft gegeven - en zo het leven van één van haar klanten in gevaar bracht - kwamen bij het programma meer dan 50 klachten binnen over de plastisch consulente. Wat is er aan de hand?

 1. Geen filmfestival Oostende in januari, wel FFO Nights het ganse jaar door nu corona voor onzekerheid blijft zorgen
  Oostende

  Geen filmfesti­val Oostende in januari, wel FFO Nights het ganse jaar door nu corona voor onzeker­heid blijft zorgen

  Begin oktober stelde Filmfestival Oostende nog vol goede moed Koen De Bouw voor als master van de editie 2021 in januari. Er zou een festival komen met een beperkte capaciteit en alternatieven online, aangepast aan de geldende maatregelen. De realiteit heeft er echter voor gezorgd dat de organisatie het nu over een andere boei gooit. Geen negen dagen in januari, maar een festival doorheen het jaar, wanneer het kan en wanneer het mag. Filmfestival Oostende zal haar activiteiten spreiden én aanpassen in functie van de Belgische filmreleases en de coronamaatregelen.
 1. Siska Schoeters te gast in 'Het huis': "Ik zag mezelf niet graag"
  Play

  Siska Schoeters te gast in 'Het huis': "Ik zag mezelf niet graag"

 2. Erik Van Looy verwelkomt actrice Jennifer Heylen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy verwelkomt actrice Jennifer Heylen in 'De Slimste Mens Ter Wereld'