Al meer dan € 200.000 naar goede doelen en verenigingen dankzij Trooper

Trooper
Trooper, een organisatie waar ook Studio 100 sinds eind vorig jaar de schouders onder zette, heeft al meer dan  200.000 aan extra middelen ingezameld voor Vlaamse verenigingen en goede doelen.

Het principe van Trooper is simpel: je gaat naar de pagina van de gekozen verenging of goede doel op trooper.be. Je kiest een webshop en klikt op de banner. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen. De shop betaalt vervolgens een percent of bedrag aan de gekozen vereniging of goede doel. Hoeveel dat percent gemiddeld bedraagt staat aangegeven bij elke shop.

Sinds de lancering in november 2017 zijn er al bijna 2.500 verenigingen en goede doelen bij Trooper aangesloten, en ook meer dan 200 online shops. Bekende winkels waaronder Coolblue, Collect&Go, Booking.com, Decathlon, Collishop, JBC, Torfs, Connections, Hema, AS Adventure en vele anderen beslisten intussen al om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via een samenwerking met Trooper.

Ook topchef Roger van Damme steunde Trooper de afgelopen maanden. Hij was het gezicht van de allereerste Trooperwedstrijd, waarbij de aangesloten verenigingen een pannenkoekenslag konden winnen met de beste patissier van de wereld. 

Wie meer info wil over Trooper of een vereniging of goede doel wil aansluiten kan terecht op www.trooper.be.  
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bert Hoover

  Albert: geleverde tools? Je betaalt éénmalig 75 euro comissie ... that’s it

 • Albert Viane

  Gratis is het niet! Je moet wel een gigantisch bedrag betalen voor de zogenaamde geleverde tools. Wie wordt hier rijk van? Zeker niet de gewone kleinere verenigingen, maar in de mensen achter trooper zelf staan en in de 2de plaats de hele grote verenigingen en gemeenschappen met duizenden leden.

 • Manu Verbinnen

  Onze sportclub zit hier ook bij. Dankzij initiatieven als deze krijgen we opnieuw zuurstof om vooruit te gaan. Dit jaar zijn we onze evenementen aan het voorzien van duurzamer materiaal. Ik snap niet wat mensen hierop tegen zouden hebben; iedereen wint

 • Pieter De Geyndt

  Super handig! Onze vereniging zit hier ook bij en zijn heel tevreden hierover!

 • cindy mertens

  Het gaat onder andere om je lokale scholen, sportclubs, scouts... En kost je verder geen cent extra, want de bijdrage komt van de bedrijven. Ik zal nog maar verder gratis en voor niks al mijn vrije tijd steken in uw lieverdjes. Maar een duwtje in de rug waarmee we materiaal kunnen aankopen is welgekomen. Wow, zoveel verzuurde mensen...