ANP Kippa
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Kippa

Al meer dan 20.000 kandidaat-Klaasjes: “De zoektocht kan niet uitgesteld worden door corona, nee”

ShowbizzDe kaap van 20.000 inschrijvingen is overschreden. Liefst 24% is 'm', 13% 'x' en 63% 'v', maar allemaal met dezelfde drive om Klaasje Meijer (26) bij K3 op te volgen. Voor het eerst praten Hanne Verbruggen (27) en Marthe De Pillecyn (24) over de toekomst, na Klaasjes afscheid. “Toen Klaasje ons kwam vertellen dat ze wilde stoppen, hebben we goed nagedacht. Gaan we dan met twee verder of zoeken we naar een opvolger?”

13 reacties

 • Davy Descan

  1 maand geleden
  het is een goeie zaak dat de inschrijvingen voor de zoektocht voor een opvolger of voor een opvolgster voor klaasje een sukses zijn :maar het is dan ook de bedoeling dat ze dat niet zien als een grap of een spel ;ze zullen wel aan enkele voorwaarden moeten vol doen :en ik hoop dan ook dat ze dit dan ook beseffen ;en dat ze het dan ook niet meteen stil leggen ;om dat ze het niet aan kunnen ;maar tergelijketijd ben ik enorm benieuwd wie klaasje zal opvolgen ;er komen nog spannende tijden aan voor
 • Erik Moens

  1 maand geleden
  "Ik denk dat iedereen het er over eens is dat dit gaat over centen in plaats van entertainment" etc... lees ik hier. Ach wat, het is nu eenmaal entertainment en in àlle entertainment, hoogstaand cultureel of pensenkermis niveau, draait het om de centen. Get a life zeg...
 • Frank Morris

  2 maanden geleden
  Tof voor de jongens en meisjes die dit graag zouden doen
 • Rosa De Pauw

  2 maanden geleden
  Het is een groepje voor kleine kinderen, en ze hebben nog steeds veel fans en dat zal zo nog wel een tijd duren aangezien die groep kinderen snel "vernieuwd". En dat Studio 100 daar geld aan verdiend is niet meer dan normaal, elk bedrijf firma of zaak is opgericht om aan te verdienen het zijn geen VZW 's, niet.
 • Walter Van Criekinge

  2 maanden geleden
  Wat is dat toch raar hé mensen dat een bedrijf winst wilt maken, hoe durven ze dat doen. En degene die reageren luistern dagelijks naar K3 zeker. Het is vermaak voor de kinderen en die zijn er dol op. Stop met zeuren zei er overlaatst iemand.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?