Al heel wat bekende gasten gespot in aanloop huwelijk Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney zijn vorige maand stiekem in New York getrouwd, maar zouden dit komend weekend goed gaan vieren met vrienden en familie.
EPA Jennifer Lawrence en Cooke Maroney zijn vorige maand stiekem in New York getrouwd, maar zouden dit komend weekend goed gaan vieren met vrienden en familie.
Jennifer Lawrence geeft zaterdag het jawoord in het bijzijn van behoorlijk wat beroemde gasten. Zo werden onder anderen Adele, Cameron Diaz en Nicole Richie door Amerikaanse media op de luchthaven in Rhode Island gespot. Ook Bradley Cooper, met wie Jennifer in ‘Silver Linings Playbook’ speelde, zou bij het huwelijk aanwezig zijn.

De actrice en Cooke Maroney trouwden vorige maand al stiekem in New York, maar doen dit zaterdag nog eens goed over in het bijzijn van vrienden en familie. In totaal zouden zo’n 150 gasten zijn uitgenodigd voor het luxe feest op een landgoed.

Jennifer en Cooke maakten in februari hun verloving bekend. De twee waren toen bijna een jaar samen.

Adele, Cameron Diaz en Nicole Richie kwamen zo discreet mogelijk aan.
BSRagency BSR Agency Adele, Cameron Diaz en Nicole Richie kwamen zo discreet mogelijk aan.
Cooke Maroney
Photo News Cooke MaroneyReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.