Sean Dhondt en Maithé Rivera
Volledig scherm
PREMIUM
Sean Dhondt en Maithé Rivera © Ghyselinck/Instagram

Al gekust toen hij nog hoopte op verzoening met Allison: Sean Dhondt (37) verliefd op 15 jaar jongere Maithé

ShowbizzNog geen maand nadat hij op Instagram z'n scheiding met Allison Scott (31) aankondigde, is bekend geraakt dat Sean Dhondt (37) opnieuw de liefde gevonden heeft bij de vijftien jaar jongere Maithé Rivera (22). Een ravissante gewezen Miss België-finaliste en geen onbekende voor Thibaut Courtois. Opmerkelijk: de romance was al bezig, voor de breuk met Allison een feit was. Plaats van afspraak: de parking van de plaatselijke frituur.

115 reacties

 • Argus Vercauteren

  1 maand geleden
  De man lijkt niet te leren uit zijn flaters. Eerst bedriegt hij zijn vrouw virtueel met de jonge Eveline. Vervolgens hoopt hij op een verzoening, maar ondertussen kust hij en plein public met een andere vrouw. Dacht hij echt dat zijn vrouw dit niet te weten zou komen? Het lijkt alsof hij van twee walletjes wil eten. Als de verzoening niet lukt, dan heeft al een vervangster klaar liggen ;-)
 • johannes van Wetten

  1 maand geleden
  Een man met 2 gezichten.
 • Marleen Schepens

  1 maand geleden
  Proficiat Sean. Luister niet naar al die opmerkingen. Iedereen maakt fouten in zijn leven. En bij bekende mensen wordt er natuurlijk veel over geschreven. Ik vind je een toffe gast. Succes en veel geluk gewenst.
 • Jos De Vos

  1 maand geleden
  Als je 22 bent, doe je wat je wil hè. En als je als 37 jarige de chance hebt dat een 22 jarige interesse in je heeft, gewoon gaan met die banaan dan!
 • Ben Detrez

  1 maand geleden
  Ze heeft ondanks haar jonge leeftijd blijkbaar al meerdere BV’s versleten.