Travis Scott op het AstroWorld Festival.
Volledig scherm
Travis Scott op het AstroWorld Festival. © AP

Al 46 aanklachten na drama op AstroWorld Festival

ShowbizzHet aantal aanklachten na de dramatische gebeurtenissen op het AstroWorld Festival van afgelopen vrijdag blijft oplopen. Tot nu toe zijn er volgens muziekblad ‘Billboard’ 46 aanklachten ingediend tegen onder meer rapper en bedenker Travis Scott (30) en organisator Live Nation.

2 reacties

 • Jan vanderwallen

  2 maanden geleden
  Nu kan die rapper een klaagzang beginnen tegen zichzelf. Het is eens wat anders.
 • Rob Hoek

  2 maanden geleden
  Hij staat vrolijk door te rappen terwijl hij ziet dat in het publiek ambulances staan. Ik heb een stuk gezien en was woedend op die gozer. Hij staat op het podium dan sta je al hoger dan het publiek en dan zeg hij vrolijk maar ik had het niet door.
 1. RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crème-glace met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Glad IJs’: “Geen crè­me-gla­ce met alles erop en eraan, maar wel een erg degelijke dame blanche”

  Je eigen ontvoering in scène zetten om je familie de loef af te steken: ja, ‘t is ver gekomen bij het Kempische gezin Druyts. In de nieuwe VTM-reeks ‘Glad IJs’, ook te bekijken op Streamz, maken we kennis met een bont allegaartje personages en licht absurde situaties en wordt er bovenal op hoog niveau geacteerd. Al betekent dat niet dat de serie een voltreffer is op alle vlakken. Moet u deze reeks streamen of skippen? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Peter Van de Velde onder vuur nadat hij overlijden Ghislaine Nuytten aan vaccinatie linkt
  Showbizz
  41

  Peter Van de Velde onder vuur nadat hij overlijden Ghislaine Nuytten aan vaccinatie linkt

  Peter Van de Velde (55) zorgde deze namiddag voor heel wat commotie op sociale media nadat hij op een opmerkelijke manier reageerde op het overlijden van model Ghislaine Nuytten. De ‘Piet Piraat’-acteur schreef op Facebook dat hij “er niet van zou verschieten als ze overleden is door haar vaccin”. Studio 100 zelf wil niet te veel aandacht op het voorval vestigen. “Peter heeft de reactie verwijderd en daarmee is voor ons de kous af.”
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. LETTERLIJK. Dit zijn alle beschuldigingen in ‘The Voice of Holland’-schandaal: “Uit het niets stak hij z'n hand in m’n broek”
  Play
  Showbizz
  3

  LETTERLIJK. Dit zijn alle beschuldi­gin­gen in ‘The Voice of Hol­land’-schandaal: “Uit het niets stak hij z'n hand in m’n broek”

  De getuigenissen in het Nederlandse online programma ‘BOOS’ over de wantoestanden bij ‘The Voice of Holland’ doen heel wat monden openvallen. Bandleider Jeroen Rietbergen vroeg verschillende vrouwen om af te spreken in hotels en stuurde dickpics, terwijl zanger Marco Borsato meerdere jonge vrouwen betast zou hebben. Tegen Ali B werd dan weer aangifte gedaan wegens verkrachting. Hieronder kan u alle getuigenissen woord voor woord nalezen.