Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Aisha Van Zele vormt nu koppel met ex-vriend Tanja Dexters: “Deze kans op liefdesgeluk laat ik niet liggen”

Showbizz“Voor mij voelt het juist en Philips kinderen, Pieter-Jan en Marie-Julie, gunnen mij oprecht deze nieuwe liefde.” Aisha Van Zele (35), die in januari afscheid moest nemen van haar man Philip Cracco, bekend van ‘The Sky is the Limit, is weer verliefd. De gelukkige: Miguel Dheedene (46), de ex-vriend van Tanja Dexters (43). In Dag Allemaal blikt ze terug op de voorbije maanden en vertelt ze hoe ze deze zomer uiteindelijk Miguel heeft leren kennen. “De herinnering aan Philip zal ik blijven koesteren. Maar verliefdheid is iets wat je overvalt. Al had ik niet verwacht dat het zo snel zou zijn.”

3 reacties

 • Ludwig Vanden Boer

  12 maanden geleden
  Toch wel raar dat sommigen het geluk toevallig altijd vinden op speciale plaatsen. Voor de rest veel geluk toegewenst.
 • marie-rose van der haeghen

  12 maanden geleden
  Je moet je niet verantwoorden voor je nieuwe liefde , niemand heeft zich te moeien met je privéleven .
 • Marleen Maes

  12 maanden geleden
  Veel geluk samen,je verdient dit,je hebt altijd voor Phillippe klaargestaan nu is het jouw beurt om opnieuw van het leven te genieten.
 1. Aisha Van Zele probeert verdriet om Philip Cracco te verwerken: “Ik las zijn afscheidsbrief al 100 keer”
  PREMIUM
  Showbizz

  Aisha Van Zele probeert verdriet om Philip Cracco te verwerken: “Ik las zijn afscheids­brief al 100 keer”

  Aisha Van Zele (35) heeft het moeilijk met het gemis van Philip Cracco, de man op wie ze tien jaar geleden stapelverliefd werd. In januari moest de topondernemer die Vlaanderen leerde kennen in ‘The Sky Is The Limit’ op 57-jarige leeftijd de strijd tegen een agressieve kanker opgeven. “Hij had de wilskracht om 150 jaar te worden, maar ’t ging niet meer”, zegt Aisha over Philips laatste momenten.
 2. Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan
  Muziek
  10

  Sex Pistols in de clinch: gitarist en drummer klagen frontman Johnny Rotten aan

  De Sex Pistols zitten verstrikt in een bittere juridische strijd over muziekrechten. Gitarist Steve Jones en drummer Paul Cook klagen zanger John Lydon aan voor het Britse Hooggerechtshof. Er komt een tv-reeks over de punkband aan, maar Lydon - ook bekend als frontman Johnny Rotten - weigert toestemming te geven om daarin nummer van de Pistols te gebruiken. De reeks is geïnspireerd op een boek met de memoires van Steve Jones en daarin beschrijft de gitarist de zanger als een “vervelende kleine snotaap.”