Aisha Van Zele
Volledig scherm
PREMIUM
Aisha Van Zele © Kristof Ghyselinck

Aisha Van Zele probeert verdriet om Philip Cracco te verwerken: “Ik las zijn afscheidsbrief al 100 keer”

ShowbizzAisha Van Zele (35) heeft het moeilijk met het gemis van Philip Cracco, de man op wie ze tien jaar geleden stapelverliefd werd. In januari moest de topondernemer die Vlaanderen leerde kennen in ‘The Sky Is The Limit’ op 57-jarige leeftijd de strijd tegen een agressieve kanker opgeven. “Hij had de wilskracht om 150 jaar te worden, maar ’t ging niet meer”, zegt Aisha over Philips laatste momenten.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”