AP
Volledig scherm
© AP

Advocaat Britney Spears eist onmiddellijk ontslag van haar vader: “Hij wil haar nog uitbuiten voor hij opstapt”

CelebritiesJamie Spears (69) mag dan wel gezegd hebben dat hij wil opstappen als bewindvoerder van zijn dochter, de Amerikaan probeert nog zoveel mogelijk de vruchten te plukken van het conservatorschap. Zo wil hij nog twee miljoen dollar (1,7 miljoen euro) krijgen voor hij terugtreedt. Dat valt niet in goeie aarde bij Britney Spears (39). Haar advocaat eist nu het onmiddellijke ontslag van haar vader. “Als hij echt van zijn dochter houdt, zou meneer Spears vandaag moeten aftreden.”

5 reacties

 • Eddy Broothaers

  1 maand geleden
  Haar vriendje staat al klaar om de vader op te volgen.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Papa weg en dan heeft iedereen vrijspel om operatie pluimen in te zetten. Binnen twintig jaar gaat ze nog gelukkig zijn wat te erven.
 • Roger Verstreepen

  1 maand geleden
  Hoog tijd dat Britney Spears iedereen buitengooid
 • Eddy Vermeulen

  1 maand geleden
  Het wordt hoog tijd dat Britney iedereen met klikken en klakken gaat buiten smijten want ze proberen allemaal aan haar geld te zitten.
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Vermoedelijk is diene advocaat ook serieus wat aan het binnenrijven.
 1. Rani De Coninck zit al bijna 30 jaar in de media: “Beginnen te zweven is nergens voor nodig”
  SHOWBIZZ

  Rani De Coninck zit al bijna 30 jaar in de media: “Beginnen te zweven is nergens voor nodig”

  Volgend jaar loopt Rani De Coninck (51) al dertig jaar in de showbizz rond. Na al die jaren vindt ze nog altijd dat je moet springen als er zich nieuwe opportuniteiten aandienen. Zo ging het destijds toen radiozender Joe, waar ze vandaag de finale van de top 2000 presenteert, haar opviste. Maar zo ging het ook toen Gert Verhulst en James Cooke bij haar aanklopten om net als vorig seizoen een vaste tafelgast in hun Cooke & Verhulst Show te worden. “Ik wist dat het met James en Gert weleens héél tof zou kunnen worden. En als mijn gevoel ‘ja’ zegt, dan ga ik ervoor”, zegt Rani.
 1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”