'The Flash', 'Batgirl' en 'The Batman'
Volledig scherm
'The Flash', 'Batgirl' en 'The Batman' © DC

Adil & Bilall vertellen over ‘Batgirl’, ‘The Flash’ krijgt eindelijk trailer: het belangrijkste nieuws uit DC Fandome

FILMDC Comics en Warner Bros. hielden zaterdag hun tweede jaarlijkse ‘Fandome’ en onthulden heel wat nieuwe trailers voor films en shows die eraan komen. Fans kregen onder meer een blik op ‘The Batman’, ‘The Flash’, ‘Peacemaker’ en ‘Black Adam’. Ook de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah waren aanwezig om te spreken over hun reeks ‘Batgirl’. Een overzicht van het belangrijkste nieuws.

0 reacties

 1. Stany Crets woedend na uitspraken Jan Jambon: "Afgelopen week miljoenen euro’s in onze producties geïnvesteerd”
  Play
  Showbizz
  276

  Stany Crets woedend na uitspraken Jan Jambon: "Afgelopen week miljoenen euro’s in onze producties geïnves­teerd”

  Nu Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) een verbod op indoor recreatie-activiteiten wil, lijkt de entertainmentsector opnieuw de dupe. Voor regisseur Stany Crets is de maat vol. Hij eist het ontslag van de minister-president. “Wij hebben afgelopen week honderdduizenden tot miljoenen euro’s in onze producties gestoken. Het is duidelijk dat Jambon totaal geen voeling heeft met het veld.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Peter Van de Veire is opgelucht na zijn beslissing om te stoppen bij MNM: “Ik moet eindelijk niet meer zwijgen”
  Play
  Showbizz
  23

  Peter Van de Veire is opgelucht na zijn beslissing om te stoppen bij MNM: “Ik moet eindelijk niet meer zwijgen”

  Vanochtend kondigde Peter Van de Veire (50) zijn afscheid aan bij MNM. Na 13 jaar stopt hij met zijn ‘Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ en verlaat hij ook in één keer de zender. Het nieuws kwam de dag na zijn 50ste verjaardag die hij vierde met een speciale aflevering van het radioprogramma. “Neen, de luistercijfers hebben helemaal niets met m’n beslissing te maken”, klinkt het.