Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Adil & Bilall stellen fictiereeks ‘Grond’ voor: “Ook mijn mama is binnen de drie dagen begraven in Marokko”

TVWe krijgen hen nooit meer uit Hollywood, maar het filmwalhalla wel nog uit ‘onze’ Adil (33) & Bilall (35). Voor ‘Batgirl’, waaraan ze momenteel werken, moesten Eddie Murphy en ‘Beverly Hills Cop 4' maar ‘gewoon’ schuiven in de agenda. “We mogen in Glasgow werken, op anderhalf uur vliegen van onze familie. Da’s wel efkes chiller dan LA.” Bewijs dat ze de Vlaamse ‘Grond’ — hun nieuwe reeks die vanaf vandaag op Play4 loopt — niet vergeten zijn. “Maar nee gij, never!”

  1. INTERVIEW. Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche zwoeren dat ze nooit zouden samenwerken, en toch: “Zo’n vrouw kan ik nooit krijgen, dacht ik”
    PREMIUM

    INTERVIEW. Jelle De Beule en Sylvia Van Driessche zwoeren dat ze nooit zouden samenwer­ken, en toch: “Zo’n vrouw kan ik nooit krijgen, dacht ik”

    Ze zijn al 22 jaar een koppel, hebben samen drie kinderen en werken beiden ‘in de media’. Toch is ‘Liefdestips Aan Mezelf’, de webreeks die zondag op het Filmfestival van Oostende in première gaat, de eerste keer dat Jelle De Beule (41) en Sylvia Van Driessche (46) écht samenwerkten. Zij schreef het verhaal, hij vertolkt één van de hoofdrollen. “We hadden nochtans gezworen dat we dit nooit zouden doen.”