Adil El Arbi en broer Amir.
Volledig scherm
PREMIUM
Adil El Arbi en broer Amir. © Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten

Adil El Arbi regisseerde zijn jongere broer in ‘Rebel’: “Bij het filmen was Amir een personage, maar bij de montage heb ik gehuild”

FilmOndanks een leeftijdskloof van 23 jaar zijn Adil El Arbi (34) en zijn broer Amir (11) twee handen op één buik. Amir kon onlangs zijn acteerdebuut maken in ‘Rebel’, de nieuwe film van zijn grote broer, naar wie hij enorm opkijkt. “Ondanks zijn succes in Hollywood heeft Adil geen dikke nek. Hij blijft vriendelijk. En slordig”, verklapt hij aan ‘Story’.

5 reacties

 • Martine Deroo

  3 maanden geleden
  prachtige en aangrijpende film echt de moeite
 • Lowie Taveirne

  3 maanden geleden
  Prachtige film al 3 x gaan kijken
 • Cecarine De Smet

  3 maanden geleden
  Geen mooie film. Eerder een film die de jeugd op verkeerde gedachten brengt...spijtig genoeg is deze film de realiteit met alle gevolgen van terrorisme
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Ik laat die film met plezier aan mij voorbij gaan. Die twee waanden zich al aan de top in Hollywood, maar ‘t was rap gekeerd….
 • Marc Werbrouck

  3 maanden geleden
  Mooie film. Een aanrader voor iedereen.
 1. Ruth Beeckmans na het verlies van partner Gary voor het eerst terug op VTM: "Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren"
  Showbits

  Ruth Beeckmans na het verlies van partner Gary voor het eerst terug op VTM: "Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren"

  Ruth Beeckmans (40) heeft gisteravond haar comeback gemaakt na enkele zware maanden privé. Eind april overleed haar partner Gary, totaal onverwacht. Dat ze nu het nieuwe programma ‘Verliefd, verloofd en getrouwd in 24 uur’ in goede banen leidt, is alles behalve evident. “Ik besef nu hoe belangrijk het is de liefde te koesteren”, vertelt ze aan Senne in een nieuwe Showbits.
 2. Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdomme, een beer!”
  Play
  TV

  Tranen van geluk bij Sam wanneer grote droom uitkomt in ‘Expeditie Gooris’: “Godverdom­me, een beer!”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika kon de familie Gooris al heel wat van hun bucketlist afvinken. Maar voor Sam prijkt er nog één ding bovenaan zijn lijst: een beer in het wild zien. Wanneer Shania plots tijdens de autorit van San Francisco naar Quincy, een bruine beer spot, kan Sam zijn geluk niet op. “Een beer, recht voor u!” Hij kan zijn ogen niet geloven en laat al snel zijn tranen van geluk de vrije loop. “Hoe fantastisch was dat?”
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”
  Celebrities

  “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”

  Weken voor haar dood had Lisa Marie Presley een duidelijk doel voor ogen: er tiptop uitzien voor de vele awardshows die op de planning stonden. Ze verloor maar liefst twintig kilogram en bracht een bezoekje aan de plastische chirurg. Helaas hield ze er daarvoor geen gezonde levensstijl op na, vertelden bronnen aan ‘TMZ’. Afslankmedicijnen en opioïden (zeer straffe pijnstillers) zorgden voor haar transformatie.