rv
Volledig scherm
© rv

Adil El Arbi reageert op kritiek 'Batgirl’-kostuum

FILMAdil El Arbi (33) en Bilall Fallah (36) deelden onlangs de eerste foto van hoofdrolspeelster Leslie Grace in hun DC-film ‘Batgirl’. Ondanks het vele werk dat de twee regisseurs in de prent steken, valt het kostuum van de superheldin niet bij iedereen in de smaak. “What the f*ck, is dat het ‘Batgirl’-pak? Het lijkt wel een cosplay”, klinkt het in één van de harde reacties.

3 reacties

 • Maxime Desmyttère

  4 maanden geleden
  Zal vermoedelijk een "eerste" kostuum zijn zoals bij Spider Man. Hij kreeg ook zijn "definitief" kostuum pas later van Iron Man in de filmreeks.
 • jan steurs

  4 maanden geleden
  Genderneutraal is het wel hahahahaha
 • johanneke li

  4 maanden geleden
  op deze foto lijkt de outfit alvast niet speciaal, heeft meer weg van biker outfit. me dunkt dat duidelijk is wie de puber is met zo'n reactie... het is entertainment/ontspanning, en eenieder heeft het recht om zijn behoefte aan ontspanning na een drukke dag naar eigen smaak in te vullen!
 1. Zus van Amber Heard getuigt over geweld: “Johnny dreigde ermee haar hond door het autoraam te gooien”
  Celebrities
  1

  Zus van Amber Heard getuigt over geweld: “Johnny dreigde ermee haar hond door het autoraam te gooien”

  Nu Amber Heard (36) het woord gevoerd heeft op het proces dat Johnny Depp (58) tegen haar aanspande, is het tijd om andere getuigen aan het woord te laten. Zo passeerden vandaag Rocky Pennington, een voormalige vriendin van de actrice, en de zus van Amber, Whitney Henriquez, de revue. Die laatste bevestigde dat Depp zich vaak agressief kon gedragen. “Eén keer heb ik hem een klap zien uitdelen.”