YouTube: Vogue
Volledig scherm
© YouTube: Vogue

Adele kondigt twee concerten in Londen aan: ticketsysteem meteen overbelast

MuziekAdele (33) heeft duidelijk niet gelogen. Vorige week vertelde de Britse zangeres in haar video-interview met Vogue dat ze zo snel mogelijk weer op de planken wilde staan. Ondertussen zijn de eerste data ook al bekend: Adele staat volgende zomer op het podium in Londen, en er was meteen een stormloop op de tickets.

0 reacties

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. ‘Winterrevue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”
  Play

  ‘Winterre­vue’ in première in Antwerpen, maar niet voor lang: “Voor 200 man spelen? Er staan evenveel mensen voor als achter de schermen”

  In Antwerpen ging vrijdagavond de ‘Winterrevue: made in Belgium’ in première. De show werd geregisseerd door Stany Crets en gaat over het talent waar we in België over beschikken. Normaal zou de show zondag in première gaan, maar door corona werd die verschoven naar vrijdag. Dit weekend is het de eerste keer en meteen ook de laatste keer dat de ‘Winterrevue’ speelt, want vanaf maandag mogen nog maar 200 toeschouwers binnen worden toegelaten. “Voor 200 man spelen is niet rendabel. Er werken dan evenveel mensen op en achter de schermen als dat er publiek in de zaal zit”, zegt Crets.