Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Actrice Veerle Dejonghe is levenslang getraumatiseerd na seksueel geweld: “Ik kan amper nog mannen in mijn buurt verdragen”

Showbizz“Hij belt me nog regelmatig en haakt dan in. Of hij rijdt door mijn straat... Ik ben zó kwaad dat hij nog vrij rondloopt!” Actrice Veerle Dejonghe (47) werd vorig jaar aangerand, zo onthult ze. Door een bekende, die bij haar in de buurt woont. Nu de moord op Julie Van Espen haar trauma weer heeft bovengewoeld, doet Veerle haar aangrijpende verhaal.

16 reacties

 • Joel Ricour

  4 jaar geleden
  Dit zou absoluut niet mogen zijn!! Foei gerecht! Sterkte aan Veerle en andere mensen die in dergelijke situatie verkeren.
 • Thomas Van Der Linden

  4 jaar geleden
  Is erg maar stop aub om elke man over dezelfde kam te scheren. Dank u!
 • Nicolas Ivanov

  4 jaar geleden
  Vreselijk, veel sterkte, het komt allemaal wel goed.
 • Joan Lute

  4 jaar geleden
  Als ik dit lees krijg ik gewoon koude rillingen van walging over mij heen. Hoe slecht kun je als mens zijn dat je iemands leven totaal ruïneert omdat je ziekelijk hunkert naar macht over een weerloos persoon. Het wordt dan ook hoogdringend tijd dat justitie veel strenger optreedt tegen misbruik en misdrijf plegers in het algemeen want véél te vaak schenden ook rechters de rechten van slachtoffers door een te groot en misplaatste empathie tov de dader.
 • Marc Decoutere

  4 jaar geleden
  Ik ken de actrice in het echt niet , maar fictie en realiteit is echt wel anders. Matrouchkas is gespeeld door acteurs. En in het echt zijn dit gewone mensen die rechten hebben. Veerle speelt die rol perfect maar achter de schermen is zij een moeder met misschien meer waarden en normen dan vele. Erg wat ze heeft meegemaakt dat verdiend geen enkele vrouw!Behandel vrouwen met respect en je zult veel respect terug krijgen!