Reinhilde Decleir
Volledig scherm
Reinhilde Decleir © Tutti Fratelli

Actrice Reinhilde Decleir (73) overleden na strijd tegen kanker: “Ze ging op eigen wens heen”

De Vlaamse actrice Reinhilde Decleir is overleden. “Ze ging op 6 april 2022 volgens eigen wens heen, na een lange strijd tegen kanker”, zo meldt haar familie aan Belga. Decleir speelde mee in heel wat Vlaamse series, zoals ‘Van Vlees en Bloed’ en ‘Beau Séjour’. Ze werd 73 jaar.

 1. “Zelfonderzoek en je geregeld laten onderzoeken vormen de beste preventie”: specialisten geven advies over de meest voorkomende kankers
  PREMIUM

  “Zelfonder­zoek en je geregeld laten onderzoe­ken vormen de beste preventie”: specialis­ten geven advies over de meest voorkomen­de kankers

  Of het nu borst-, long- of prostaatkanker is: volgens specialisten is het cruciaal dat een kankerdiagnose in een zo vroeg mogelijk stadium gesteld wordt. De Stichting tegen Kanker wil dat vandaag, op Wereldkankerdag, nog eens benadrukken. Moet je je nu zorgen maken en een afspraak vastleggen? Zes gezondheidsexperts belichten de meest voorkomende kankers in ons land en vertellen wie het meeste risico loopt en hoe je de ziekte kan herkennen.
 2. Na beschuldigingen van mishandeling: Angelina Jolie eist verklaring waarom de FBI Brad Pitt niet gearresteerd heeft
  CELEBRITIES

  Na beschuldi­gin­gen van mishande­ling: Angelina Jolie eist verklaring waarom de FBI Brad Pitt niet gearres­teerd heeft

  Angelina Jolie (47) is geïdentificeerd als de ‘Jane Doe’ die de FBI heeft aangeklaagd op grond van de Freedom of Information Act. Ze vraagt zich af waarom het onderzoek naar haar toenmalige echtgenoot Brad Pitt (58) werd afgesloten, na beschuldigingen van fysieke en verbale mishandeling in 2016. Eerder gaf Jolie al toe dat ze vreesde voor haar eigen veiligheid en die van haar kinderen, waarop ze besloot om de scheiding aan te vragen.