Deze actrice wordt de nieuwe Mega Mindy.
Volledig scherm
Deze actrice wordt de nieuwe Mega Mindy. © Joel Hoylaerts/Photo News/Studio 100

Actrice Lotte Stevens volgt Free Souffriau op als Mega Mindy

ShowbizzActrice Lotte Stevens (27) zal in de nieuwe Mega Mindy Theatershow in de huid van de superheldin kruipen. Ze volgt daarmee Free Souffriau op, die vijftien jaar gestalte gaf aan het alter ego van Mieke Fonkel. Voor haar tegenspeler Mega Toby zullen komende tijd audities worden gehouden.

9 reacties

 • patrick de bock

  10 maanden geleden
  Echt een prachtig meisje!!!
 • Bert D'Hondt

  10 maanden geleden
  Waarom kan zo'n rol niet uitsterven als de acteur of actrice er mee wil stoppen? Lotte Stevens zal ongetwijfeld deze rol prachtig vervullen. Maar ik vrees dat men teveel zal vergelijken met de originele. Ik heb het zelfde gevoel bij Sinterklaas van Ketnet. Wim Opbrouck is een briljant acteur. Maar de échte Sinterklaas is Jan Decleir waarmee je ongewild toch gaat vergelijken...
 • Stephan Priem

  10 maanden geleden
  Een waardige opvolgster 😉.
 • Johan Vandevoort

  10 maanden geleden
  Knappe vrouw zonder veel ego !!!!! TOP.
 • Vicky Vanglabeke

  10 maanden geleden
  De mensen blijven niet eeuwig jong, ziet er een goede wisseling van de wacht uit
 1. Free Souffriau hangt strakke pakje van Mega Mindy aan de haak: "Ik wil eindelijk kunnen eten wat ik wil"
  PREMIUM
  Showbizz

  Free Souffriau hangt strakke pakje van Mega Mindy aan de haak: "Ik wil eindelijk kunnen eten wat ik wil"

  Het is nog steeds geen vliegtuig of vogel die je aan de hemel ziet, maar Mega Mindy. Alleen niet langer met Free Souffriau (41) in het roze latexpakje. “Ik ben geen 20 meer, en in zo’n kostuum zie je toch net iets meer dan in de drielaagse rok van Nette in ‘Daens’”, lacht ze. Al stopt Free vooral omdat ze na 15 jaar alles uit het Studio 100-personage gehaald heeft. “Het is tijd voor opvolging.” Mega Mindy blijft dus bestaan. Met wie en hoe die overdracht zal verlopen, is nog niet duidelijk.
 2. RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunisme”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunis­me”

  De rode overallekes van ’Squid Game’ klopten vorig jaar de rode overallekes van ‘La casa de papel’, maar nu slaan beide fronten de handen in elkaar voor een Koreaanse remake van die laatstgenoemde. Een geniale joint venture die alle hitparades aan diggelen zal slaan? Of een doorzichtige poging van een in het nauw gedreven streamingzender om solvabel en relevant te blijven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. Het belooft een buitengewoon spannende seizoensfinale te worden bij ‘Familie’: hoe zal de confrontatie tussen Lars en Koen eindigen?
  Play
  TV

  Het belooft een buitenge­woon spannende seizoensfi­na­le te worden bij ‘Familie’: hoe zal de confronta­tie tussen Lars en Koen eindigen?

  Vanavond is het de langverwachte seizoensfinale van ‘Familie’. Het belooft te gaan knetteren met onder andere de confrontatie tussen liefdesrivalen Lars (Kurt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker). Lars kwam er nog maar net achter dat Veronique hem bedroog met een man genaamd Koen. De kijker weet dat het om zijn halfbroer gaat, maar nu ontdekt ook Lars de identiteit van haar minnaar.