President Volodimir Zelenski (links) - actrice Jessica Chastain (rechts)
Volledig scherm
President Volodimir Zelenski (links) - actrice Jessica Chastain (rechts) © Photo by UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

Actrice Jessica Chastain op bezoek in Oekraïne: “Bezoeken van beroemde mensen zijn enorm waardevol”

CelebritiesDe Amerikaanse actrice Jessica Chastain (45) heeft een bezoekje gebracht aan Oekraïne om er haar steun te gaan betuigen. De Oekraïense president Volodimir Zelenski (44) was duidelijk blij met haar bezoekje, en toonde zich erg dankbaar dat beroemdheden van zich laten horen en zich mengen in de oorlog. 

3 reacties

 • eli bosch

  4 maanden geleden
  Kan hij tussen het beschieten van Rusland door niet wat signeersessies organiseren? De fotosessies met de Europese belangrijke mannen en vrouwen zijn al achter de rug en zijn optredens ook waar hij volop applaus voor kreeg.
 • Bettina samaey

  4 maanden geleden
  Ja hoe meer aandacht hij krijgt hoe liever ,en geld en wapens ook zeer welkom .sorry maar vertrouw die man voor geen haar ,en hij kan het heel goed uitleggen .En ook niet vies van vervalste foto de wereld in te sturen zoals enkele maanden geleden het gebouw voor de aanval 1 boom na de aanval stonden er plots 2 bomen ,en kan er nog zo paar opnoemen.Stop die man te geloven en te sponseren want hij is steenrijk ,lees andere kranten ook eens
 • Ian Vandenbossche

  4 maanden geleden
  Dat alle Hollywood sterren achter zelensky staan, dat gaat een geweldige indruk maken op gewetenloze massamoordenaar Poetin...je ziet hem al bibberen van schrik.