Jamie Lee Curtis won de Oscar voor beste bijrol in ˜Everything Everywhere All at Once"
Volledig scherm
Jamie Lee Curtis won de Oscar voor beste bijrol in ˜Everything Everywhere All at Once" © Getty Images

Actrice Jamie Lee Curtis toont pijnlijke gevolgen van vreugdedans na Oscarwinst

Het was de mooiste dag uit haar carrière, maar misschien ook de pijnlijkste. Actrice Jamie-Lee Curtis (64) hield een venijnige blessure over aan haar vreugde-uitspatting op de Oscars. Gelukkig kan ze er nog mee lachen.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Van de grote winnaars tot de verrassende verliezers: dit zijn alle Oscarwinnaars op een rij
  Film

  Van de grote winnaars tot de verrassen­de verliezers: dit zijn alle Oscarwin­naars op een rij

  Vannacht werden de Oscars voor de 95ste keer uitgereikt in het Dolby Theatre in Hollywood. In totaal vielen er 23 beeldjes weg te geven, waarvan het merendeel naar ‘Everything Everywhere All at Once’ ging. ‘All Quiet On The Western Front’ deed het goed, maar iets minder dan verwacht: met vier nominaties van de negen. Onze Belgische inzending voor Beste Internationale Film - ‘Close’ van Lukas Dhont - versloeg hij helaas wél.
 3. Teleurgestelde reactie van Angela Bassett gaat viraal, nadat ze naast Oscarbeeldje grijpt: “Haar pijn is voelbaar”
  Play
  Celebrities

  Teleurge­stel­de reactie van Angela Bassett gaat viraal, nadat ze naast Oscarbeeld­je grijpt: “Haar pijn is voelbaar”

  Angela Bassett (64) gaat viraal, nadat ze naast het Oscarbeeldje grijpt voor ‘beste bijrol’ voor haar vertolking in ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Het is actrice Jamie Lee Curtis (64) die met het beeldje aan de haal gaat, dankzij de film ‘Everything Everywhere All at Once’. Op het moment van de bekendmaking heeft Angela een nogal opvallende reactie. Terwijl de andere genomineerden juichen of klappen, blijft de actrice met een trieste blik voor zich uit kijken.