REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”

CELEBRITIESAnne Heche (53), bekend van de soap ‘Another World’ en de film ‘Six Days Seven Nights’, zal haar ongeval waarschijnlijk niet overleven. Dat heeft een woordvoerder van de familie laten weten. De Amerikaanse actrice, die in het verleden een relatie had met Ellen Degeneres (64), ligt in een coma nadat ze afgelopen vrijdag met haar wagen tegen een gevel reed. Daarbij zou ze onder invloed van cocaïne zijn geweest. “Heche heeft zware hersenschade opgelopen en wordt in leven gehouden om te bepalen of haar organen nog levensvatbaar zijn”, aldus de woordvoerder.

 1. Coach Mathieu Terryn onder de indruk van Rosann in ‘The Voice’: “Ik wil het zout op jouw shotje tequila zijn”
  Play
  TV

  Coach Mathieu Terryn onder de indruk van Rosann in ‘The Voice’: “Ik wil het zout op jouw shotje tequila zijn”

  Zondagavond ging de zoektocht naar ‘The Voice van Vlaanderen’ verder. En ook de tweede aflevering barstte van kersvers talent. Eén van die talenten is Rosann, die met haar versie van ‘Altijd wel iemand’ van Huub van der Lubbe, een gevoelige snaar raakte. “Ik vind het altijd lastig om iemand geloofwaardig te horen zingen in het Nederlands, maar dat doe jij ongelooflijk”, reageerde coach Mathieu Terryn.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.