Exclusief voor abonnees

Acteurskoppel Michiel De Meyer en Line Ellegiers spelen samen in musical ‘Titanic’: “Ik zie haar toch liever niet topless op het strand”

Line Ellegiers en Michiel De Meyer
Dieter Bacquaert Line Ellegiers en Michiel De Meyer
In het anderhalve jaar dat ze een koppel zijn, hebben Line Ellegiers (28) en Michiel De Meyer (25) al meer wél dan niet samen op de planken gestaan. Met succes, al valt een ruzietje op tijd en stond niet uit te sluiten. “Het is soms lastig, en onze collega’s merken het ook meteen als er iets scheelt”, zegt Michiel in Story.

Twee jaar geleden werden Michiel en Line achter de schermen van de openluchtmusical ‘Kiss Me Kate’ aan het Donkmeer in Berlare voorzichtig verliefd. Dat ze nu op dezelfde plek samen in de ‘Titanic’-musical zitten, roept fijne herinneringen op. Al spelen ze ditmaal geen koppel. Integendeel, Michiel is stoker Frederick Barrett terwijl Line passagier Kate McGowan vertolkt. “We komen elkaar amper tegen in de voorstelling, want onze personages behoren tot verschillende klassen”, vertelt Line. “Michiel redt mij wel van de verdrinking door mij in een sloep te duwen. Dat is de enige keer dat onze blikken elkaar kruisen. Brecht van Arnhem speelt mijn lief.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.