Wouter Van Lierde in 'De Kotmadam'.
Volledig scherm
Wouter Van Lierde in 'De Kotmadam'.

Acteur Wouter Van Lierde overleden na zware ziekte

ShowbizzWouter Van Lierde, bekend van gastrollen in ‘Flikken’, ‘Thuis’, ‘F.C. De Kampioenen’ en ‘De Kotmadam’, is dinsdagnamiddag overleden op 57-jarige leeftijd. Dat is te lezen op de Facebookpagina van z’n cabaretgroep De Schedelgeboorten. De acteur, die de broer is van ‘Thuis’-actrice Monika Van Lierde (51), was al een tijdje zwaar ziek. 

11 reacties

 • walter loosvelt

  10 maanden geleden
  Mijn christelijke deelneming bij het overlijden van Wouter!!! Beste Wouter, je was een rasacteur !!!
 • Antoine Mornie Antoine

  10 maanden geleden
  Wouter je bent veel te vroeg heengegaan. In mijn gedachten zal je verder leven. Innige deelneming en sterkte aan de familie. Antoine Mornie
 • Sun Amoon Ankh

  10 maanden geleden
  Veel sterkte ❤
 • Cherifa Boutaybi

  10 maanden geleden
  Innige deelneming heel veel sterkte aan de familie
 • roger boons

  10 maanden geleden
  sterkte aan de nabestaande .
 1. Montagefouten, bloopers en verdwenen kledingstukken of attributen: ‘Friends’ ging af en toe eens uit de bocht
  TV

  Montagefou­ten, bloopers en verdwenen kleding­stuk­ken of attributen: ‘Friends’ ging af en toe eens uit de bocht

  Dat fouten maken menselijk is, heeft de productie van ‘Friends’ uitvoerig bewezen. Wie goed kijkt naar de serie, zal opmerken dat er hier en daar montagefouten en bloopers te zien zijn in de reeks. Van cadeaus die zich op een of andere magische manier kunnen inpakken tot personages die op verschillende plaatsen tegelijk aanwezig zijn: het kan allemaal in de sitcom.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 3. BV’s tonen zich zonder make-up: “Mogen we alsjeblieft nog rimpels hebben?”
  PREMIUM
  Showbizz
  20

  BV’s tonen zich zonder make-up: “Mogen we alsje­blieft nog rimpels hebben?”

  Hoewel er steeds meer anti-aging-behandelingen op de markt komen, groeit ook de pro-agebeweging. En uit recente cijfers blijkt 60% van de Vlaamse vrouwen minder make-up gebruiken dan voor de pandemie. Ook Ingeborg (54), Evy Gruyaert (41) en actrice Christel Domen (58) omarmen hun natuurlijke look en leeftijd en tonen trots hun ware gelaat. Zonder filter, zonder make-up, maar helemaal klaar voor de zomer! “Ik ben meer fan van een gerimpeld vel met sprankelende ogen dan van een strak gelaat dat niet bij je leeftijd past.”