Acteur uit ‘Thuis’ en ‘Campus 12' zoekt 8.000 euro voor eerste kortfilm

 Lennart Lemmens als Stan in 'Thuis'
VRT Lennart Lemmens als Stan in 'Thuis'
De 21-jarige Lennart Lemmens, bekend uit ‘Thuis' en ‘Campus 12', wil in 2020 zijn grote droom realiseren: een eigen kortfilm regisseren. Daarvoor is hij wel nog op zoek naar 8.000 euro, het budget dat hij nodig heeft om onder meer decors, materiaal en transport te kunnen voorzien. 

In 2017 studeerde Lennart af als regisseur aan het RITCS in Brussel, maar sindsdien komt hij vooral als acteur aan de bak. Daar wil hij dit komende jaar verandering in brengen. Hij zoekt namelijk de nodige fondsen om zijn eerste kortfilm, ‘Voor het donker thuis’, te kunnen realiseren. Die gaat over de 20-jarige Mirthe die ervan droomt om actrice te worden. Ze staat op het punt om af te studeren, wanneer ze plots ziek wordt. Kanker. Lennart kon onder meer Mathias Sercu en Els Béatse strikken voor zijn project. 

Enkel het nodige budget ontbreekt nodig. Daarom startte hij een crowdfunding op. Bij het verschijnen van dit artikel werd al 890 euro van de benodigde 8.000 ingezameld. Wie ook een donatie wil doen, kan hier terecht. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jean-Marc Carton

    succes in je zoektocht, eens vragen aan een minister, die zoeken ook altijd. En als je iets wilt hebben of doen, werk eens en spaar een beetje, daarna zie je wel.

  • Luc Boeckx

    Als men graag iets heeft dat geld kost gaat men daar voor werken! Als iedereen iets nieuw wil beginnen en daar een crowdfunding voor opstart..... waar stopt het dan!? Hij moet werken en dan er voor sparen!

  • andre poelmans

    Dat is de nieuwe generatie die de schuld van alles op de ouwe generatie steekt. Maar de nieuwe zoeken , wij werkten het geld bij mekaar. Let eens op...hoeveel er tegenwoordig aan het zoeken zijn ! Veel succes met je zoektocht...