Acteur uit ‘Karate Kid’ overleden op 59-jarige
leeftijd

Robert Garrison
rv Robert Garrison
Robert Garrison, die Tommy speelde in de ‘Karate Kid’-films, is op 59-jarige leeftijd overleden. De oorzaak zou een orgaanfalen zijn, zo meldt zijn familie. Garrison lag al een tijdje in het ziekenhuis.

De acteur lag volgens zijn schoonzus meer dan een maand in het ziekenhuis en had zware gezondheidsproblemen. Onder meer met zijn nieren en lever. Uiteindelijk overleed hij aan orgaanfalen. Garrison begon zijn carrière in de late jaren ‘70 met een reeks rollen in kleine films en tv-shows. Karate Kid in 1984 betekende zijn grote doorbraak. De film hielp karate en de vechtsporten in het algemeen in de VS populair te maken.

De carrière van Robert begon als kindacteur in de late jaren ‘70. Maar zijn grote doorbraak kwam er dus  door de succesvolle karate-film uit 1984 met Ralph Macchio. Garrison speelde ook kleine rollen in tv-reeksen als “MacGyver”, “Columbo” en “Coach” en keerde nog een keer terug als Tommy voor de YouTube-tv-serie “Cobra Kai”.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jean Pierre

    Rip, beste tijden

  • Maurice Keukelaers

    RIP zoals vele anderen.