Acteur Raymond Bossaerts (81) bekend als ‘Ben’ uit 'Kapitein Zeppos' is overleden

Links, acteur Senne Rouffaer vertolkte de rol van ‘Kapitein Zeppos'. Rechts, acteur Raymond Bossaerts. Hij speelde 'Ben Kurrel'.
gratis Links, acteur Senne Rouffaer vertolkte de rol van ‘Kapitein Zeppos'. Rechts, acteur Raymond Bossaerts. Hij speelde 'Ben Kurrel'.
Acteur Raymond Bossaerts is op 81-jarige leeftijd overleden. In de jaren 1960 werd Bossaerts bekend van zijn rol als ‘Ben Kurrel’ in ‘Kapitein Zeppos’. 

Hij was ook te zien in reeksen als ‘Fabian van Fallada’, ‘Het zwaard van Ardoewaan’ en ‘Keromar’. Later speelde hij vooral gastrollen, onder meer in ‘Postbus X’, ‘Heterdaad’, ‘Rupel’ en ‘Wittekerke’. In de Eén-soap ‘Thuis’ speelde hij de rol van Victor Corthout. 

Bossaerts speelde ook theater en was verbonden aan het Speeltheater Gent, wat vandaag De Kopergietery heet. De acteur woonde al een hele tijd in Poperinge, maar werd geboren in Brasschaat. Hij is 81 jaar geworden.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Diana De Wit

    Jeugdherinneringen! RIP Mr Bossaerts.

  • Karel van Velzeke

    hij speelde ook mee in Axel Nort en in meer dan 50 andere films en of series ...