Acteur Kirk Douglas in besloten kring begraven in Los Angeles, hij krijgt een eerbetoon op de Oscars

Het woensdag overleden Hollywoodicoon Kirk Douglas maakt zondag onderdeel uit van het In Memoriam-eerbetoon van de Oscars. Organisator The Academy laat aan Variety weten dat het segment eigenlijk al klaar was, maar opnieuw gemonteerd is om de Spartacus-acteur op te nemen.
EPA Het woensdag overleden Hollywoodicoon Kirk Douglas maakt zondag onderdeel uit van het In Memoriam-eerbetoon van de Oscars. Organisator The Academy laat aan Variety weten dat het segment eigenlijk al klaar was, maar opnieuw gemonteerd is om de Spartacus-acteur op te nemen.
Vrienden en familie van Kirk Douglas hebben hem vrijdag een laatste groet gebracht. De acteur, die woensdag op 103-jarige leeftijd overleed, werd begraven in Los Angeles.

Bij de dienst waren onder anderen Kirks 100-jarige vrouw Anne, met wie hij 65 jaar getrouwd was, en zijn zoons Michael, Peter en Joel aanwezig. Ook Michaels vrouw Catherine Zeta-Jones en hun zoon Cameron kwamen afscheid nemen.

Het Hollywoodicoon is op de valreep nog opgenomen in het In Memoriam-eerbetoon tijdens de Oscars op zondag. Het segment was eigenlijk al klaar, maar is opnieuw gemonteerd om de Spartacus-acteur op te nemen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.