Acteur Hugh Grant gaat viraal met scheldtirade tegen Boris Johnson: “Overgewaardeerde badeend”

EPA
Gevierd Brits acteur Hugh Grant is duidelijk geen fan van het controversiële besluit van de Britse premier Boris Johnson om het parlement tijdelijk op te schorten zodat er vrijwel geen kans meer is om een brexit zonder deal nog tegen te houden. In een virale tweet noemt Grant de premier “een overgewaardeerde badeend”.

“Je zal de toekomst van mijn kinderen niet verkloten”, schrijft Hugh Grant gericht aan Johnson. “Je zal de vrijheden waar mijn grootvader in twee wereldoorlogen voor heeft gevochten, niet verwoesten. Fuck off, jij overgewaardeerde badeend. Groot-Brittannië walgt van jou en je stelletje zelfbevredigende prefecten.” De forse tweet van de acteur werd intussen al bijna 80.000 keer geretweet en kreeg ook al meer dan 325.000 likes.
40 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Urbain Schuermans

  zulke bevoordeelde personen moeten zwijgen

 • rudy liessens

  De brexit is een groot complot van de verenigde staten ,rusland , china , engeland om e.u uiteen te doen vallen. En ik denk dat ze er zullen in slagen

 • mark germanus

  Hij was een sympathieke acteur,maar de laatste tijd moeit hij zich teveel met politiek. Hij zou beter wat minder naar de hoeren lopen en zich met zijn familie bezig houden.

 • Jonas Gent

  De celebrity, die in geld en luxe baadt, tweet over de nieuwe premier en die tweet op zijn beurt terug. In wat voor poppenkast leven wij?

 • Guy Rutten

  Ok dan, vanfleteren, wie kan het beste handelsakkoord afsluiten, België met een markt van 11 miljoen of Europa met een markt van (3de na China en India) 500 miljoen. Zeg het maar!