EPA
Volledig scherm
© EPA

Acteur Hugh Grant gaat viraal met scheldtirade tegen Boris Johnson: “Overgewaardeerde badeend”

Gevierd Brits acteur Hugh Grant is duidelijk geen fan van het controversiële besluit van de Britse premier Boris Johnson om het parlement tijdelijk op te schorten zodat er vrijwel geen kans meer is om een brexit zonder deal nog tegen te houden. In een virale tweet noemt Grant de premier “een overgewaardeerde badeend”.

40 reacties

 • Urbain Schuermans

  2 jaar geleden
  zulke bevoordeelde personen moeten zwijgen
 • rudy liessens

  2 jaar geleden
  De brexit is een groot complot van de verenigde staten ,rusland , china , engeland om e.u uiteen te doen vallen. En ik denk dat ze er zullen in slagen
 • mark germanus

  2 jaar geleden
  Hij was een sympathieke acteur,maar de laatste tijd moeit hij zich teveel met politiek. Hij zou beter wat minder naar de hoeren lopen en zich met zijn familie bezig houden.
 • Jonas Gent

  2 jaar geleden
  De celebrity, die in geld en luxe baadt, tweet over de nieuwe premier en die tweet op zijn beurt terug. In wat voor poppenkast leven wij?
 • Guy Rutten

  2 jaar geleden
  Ok dan, vanfleteren, wie kan het beste handelsakkoord afsluiten, België met een markt van 11 miljoen of Europa met een markt van (3de na China en India) 500 miljoen. Zeg het maar!
 1. Wat zijn de gevolgen van harde brexit? “Vlaanderen wordt een van de grootste slachtoffers”
  PREMIUM

  Wat zijn de gevolgen van harde brexit? “Vlaanderen wordt een van de grootste slachtof­fers”

  Alles wijst erop dat we afstevenen op een ‘no deal’-brexit. Voorspellen hoe zo’n harde brexit eruit zal zien, is bijna onmogelijk. Het is zoals een potje roulette spelen. Al vinden vele experts het een griezelig idee, want de gevolgen kúnnen enorm zijn: 28.000 jobs weg in Vlaanderen, voedsel dat aan de grens ligt te rotten en lange rijen bij de paspoortcontroles om Groot-Brittannië binnen te geraken.