Volledig scherm
© photo news

Acteur Frank Aendenboom (76) plots overleden

De Vlaamse acteur Frank Aendenboom is in de nacht van vrijdag op zaterdag onverwacht overleden in zijn slaap. Dat meldt zijn kleindochter zaterdagavond. Hij werd 76 jaar.

196 reacties

 • BERNARD DEGANDT

  3 jaar geleden
  Weerom afscheid van jeugdsentiment...wat waren we bij ons thuis grote fan van 'Johan' uit 'Johan en de Alverman'.
 • Patrick gysels

  3 jaar geleden
  Waar is vrijdag de plechtigheid? Wil absoluut een laatste groet brengen aan deze grote acteur. Slaap zacht apsjaaar.
 • Raoul Rouma

  3 jaar geleden
  Innige deelneming, was een van de betere acteurs hier met een 'naturel' waar vele anderen mindere goden konden aan tippen.
 • Francois Jonckheere

  3 jaar geleden
  Uiteraard was meneer Aendenboom geen auteur maar een schitterende acteur. Laat die man in Amerika gewoond hebben en ik ben ervan overtuigd dat hij een grote internationale carrière zou gemaakt hebben.
 • Dimitri Jacob

  3 jaar geleden
  Vaarwel je was een goede acteur ik heb je al heel mijn leven als kind af aan gezien en ik heb veel verdriet nu je bent gegaan maar je was een groot talent voor andere ik doe een kaarsje branden met veel respect voor jullie alleen en steun iedereen erin van familie er rond met het verlies xxxxx
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'