Gregory Van Gansen
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen

Acteur Bruno Vanden Broecke: “Het besef dat mensen al eeuwen liefdesverdriet voelen, hielp. ‘Voetjes op de grond, Vanden Broecke. Je bent niet de enige’”

Vergeet de kostuums, de typetjes en de tics, op VTM speelt Bruno Vanden Broecke sinds deze week gewoon zichzelf. In ‘Out Of Office’ volgt hij mensen met een burn-out. In dit exclusieve gesprek vertelt hij wat hij de afgelopen jaren over het leven, de liefde en werk heeft geleerd. “Mocht iemand me zeggen dat ik nog maar een week te leven heb, dan neem ik daar vrede mee.”

7 reacties

 • Jessica Libens

  2 maanden geleden
  Zo mooi.
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  De waarheid.
 • Kevin Vandaele

  2 maanden geleden
  Zaaalig als je zo ongedwongen leeft !
 • Reinhilde Veldeman

  2 maanden geleden
  Wat een prachtige mens is dit!
 • Martin Amelynck

  2 maanden geleden
  Mooie lieve mens!
 1. 10 jaar geleden startte 'Foute Vrienden’: hoe gaat het nu nog met Thomas Smith en Begijn Le Bleu
  Play
  Showbits
  3

  10 jaar geleden startte 'Foute Vrienden’: hoe gaat het nu nog met Thomas Smith en Begijn Le Bleu

  Exact tien jaar geleden kwam de eerste aflevering van ‘Foute Vrienden’ op tv. De vier presentatoren daagden elkaar uit om zo politiek incorrect mogelijk uit de hoek te komen terwijl de verborgen camera draait. Voor de gelegenheid brengt Desna twee van hen opnieuw samen: Thomas Smith en Begijn Le Bleu. Wat doen ze nu en zou de humor van ‘Foute Vrienden’ in de huidige tijdsgeest nog wel kunnen? Bekijk de mini-reünie in een nieuwe Showbits.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.