Acteur Ben Stiller ontmoet Oekraïense president Zelensky: “Je ziet oorlog op tv, maar in het echt is het toch anders”

CelebritiesDe Amerikaanse acteur Ben Stiller (56), voornamelijk bekend van zijn komediefilms, heeft Oekraïne bezocht om de getroffen bevolking te steunen. Hij ontmoette onder meer mensen in Kiev, Lviv en Irpin. Sinds 2017 is de acteur minder te zien in films en focust hij zich op zijn carrière als regisseur én wil hij zich ook inzetten voor maatschappelijke doelen. Sinds 2018 is hij daarom goodwill-ambassadeur van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen. In zijn videoboodschap roept hij op tot een gelijke behandeling van vluchtelingen: “Iedereen heeft recht op veiligheid.”

 1. “Elke is ondertussen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond
  BV
  5

  “Elke is ondertus­sen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond

  Begin 2021 meldden Regi Penxten (46) en Elke Vanelderen (44) spijtig nieuws. Na een relatie van achttien jaar, waarvan negen getrouwd, besloten ze een punt achter hun huwelijk te zetten. Zonder wranggevoelens en vooral met veel liefde voor hun twee dochtertjes. Tot voor kort woonden de twee zelfs nog samen, maar daar kwam onlangs verandering in. Elke trok eruit, maar moest niet ver verhuizen. “Ze woont op vijf minuten, da’s perfect voor kinderen”, klinkt het bij Regi.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.