Achter de schermen van ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Die postkoets was al duur, die vier paarden ervoor ook”

TV‘De Bende van Jan de Lichte’ is een straffe fictiereeks op Streamz vol spectaculaire scènes. In de exclusieve behind the scenes, te bekijken op VTM GO, vertellen cast, crew en figuranten je hoe de reeks tot stand kwam. “Ik had niet door dat er na x aantal vallen bijbetaald moest worden.”

 1. Verdrietige Adele videobelt met fans na afblazen Vegas-shows
  Celebrities
  2

  Verdrieti­ge Adele videobelt met fans na afblazen Vegas-shows

  Een geëmotioneerde Adele (33) heeft gevideobeld met fans die kaartjes hadden gekocht voor haar afgelaste shows in Las Vegas. De Britse zangeres blies vrijdag op het laatste moment haar concertreeks af die op dezelfde dag zou beginnen omdat de productie werd geplaagd door het coronavirus. Als goedmakertje zocht Adele contact met de mensen die speciaal naar de Amerikaanse gokstad waren gereisd voor de eerste optredens.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.