Exclusief voor abonnees

Achter de schermen van Anouk Mattons clip op Ibiza: "Paris Hilton kunnen strikken vóór Dimi en Mike"

Een witte villa, een zonsondergang aan zee en sexy badkledij: dat zijn de ingrediënten van de nieuwste clip van Paris Hilton (l.) en Anouk Matton (r.).
JOBG Een witte villa, een zonsondergang aan zee en sexy badkledij: dat zijn de ingrediënten van de nieuwste clip van Paris Hilton (l.) en Anouk Matton (r.).
Ze zijn allebei dj, blond en succesvol. Als Anouk Matton (26), alias MATTN, en Paris Hilton (38) dan nog eens samenwerken, kan dat niet anders dan vonken geven. Hun single 'Lone Wolves', waarin MATTN voor het eerst zingt, komt pas rond Tomorrowland uit, maar wij waren bij de opnames van hun videoclip op Ibiza. En die wordt - op z'n Hiltons - "amazing, sexy and hot ".

Een infinity pool, een adembenemend uitzicht bij zonsondergang, een straffe geluidsinstallatie en luxe in overvloed: de witte villa - ergens op een hoge berg in Cala Vadella - waar de opnames van 'Lone Wolves' plaatsvonden, was áf. Niet zo heel verwonderlijk, want Miss Hilton herself had het pareltje uitgezocht. "Paris is echt heel betrokken. Zij gaat tot in de details en dat siert haar", vertelt Anouk Matton ons bij een rondleiding op de set. "Je zou verwachten dat Paris veel divastreken heeft, zo komt ze misschien wat over. Maar integendeel! Zij is net heel down to earth en een ongelofelijk lieve vrouw. Vroeger hing mijn kamer vol posters van Paris. Ik was een megagrote fan en nu staan we hier samen: crazy!"

Het klikte zo goed tussen de Vlaamse dj en de Amerikaanse realityster dat Anouk zich na een tweetal jaar al tot het selecte groepje vriendinnen van Paris mocht rekenen. "Anouk is een ongelofelijke vrouw, superknap, mijn Ibiza-zusje", beaamt Paris.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis