Exclusief voor abonnees

Achter de schermen op huwelijk Wout van Aert: "Sarah staat altijd in mijn schaduw, nu is het háár beurt om te schitteren"

Dieter Bacquaert
Wout van Aert en zijn Sarah (allebei 23). De kroonprins van het Vlaamse wielrennen die z’n jeugdliefde eeuwige trouw belooft. Dag Allemaal was er exclusief bij achter de schermen en zag een prachtig koppel, een heerlijk zomers feest en véél romantiek.

Een stralende, zonovergoten dag als ideale setting voor hun mooiste moment. Wout van Aert en Sarah De Bie, ze zijn amper 23 jaar oud, maar het geloof in hun liefde voor elkaar is zo groot dat ze geen moment aarzelden om elkaar het jawoord te geven. 

"Niet dat we dit nodig hebben", zegt Wout. "Ook zonder ringen zouden wij voor altijd bij elkaar blijven. Maar dit maakt het wel áf.’ En áf, dat was het ook, tijdens hun volksfeest in Herentals en de intieme plechtigheid waar enkel Dag Allemaal welkom was.

Magie van de witte bles

De sfeervolle ceremonie in hun thuisbasis Herentals was het gepaste voorlopige hoogtepunt van het mooie verhaal dat Wout en Sarah al van op jonge leeftijd aan het schrijven zijn. Ze kennen elkaar namelijk al van toen ze amper twee jaar waren en zaten zelfs samen in de kinderopvang in Lille, waar Sarahs mama werkte. Maar hun wegen scheidden in de lagere school, waardoor Wout en Sarah nauwelijks van elkaars bestaan afwisten tot in het middelbaar. En ook daar was Wout gewoon ‘die jongen van een jaar hoger’, die elke dag met een norse blik op z’n aftandse fiets Sarah voorbijraasde. Maar dan plots, een zestal jaar geleden, sloeg de vonk ineens tóch over.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sabine Nelkenbaum

  ik vind deze onrespectvolle Reactie's aan het adres van Wout van Aert Schandalig , was Sean de Bie dan zoveel beter in 2014 , ondanks zijn Verdrit verleden nee ook niet alwel ik ben Supporter van Wout van Aert en Sean de Bie en ik duld zulke onbeschofte reactie's niet aan Wout van Aert zijn adres . van 1 Echte Supporter die zowel in Verlies als Wint achter Wout van Aert blijft staan .

 • Peter Neefs

  Proficiat Wout en Sarah, een groot renner met nog een groter hart voor zijn Sarah, moge het leven jullie alles geven wat jullie hartje begeert maar vooral , hou van elkaar en als het eens moeilijk wordt , denk dan aan deze mooie dag ..

 • Christine Baetens

  En schitteren deed Sarah in haar stijlvolle jurk. Hoed af ook dat de supporters mochten komen klinken op het feestadres. En aan de criticasters die al reageerden. Wout sloeg toe op het juiste moment en werd Wereldkampioen en tijdens het voorjaar op de weg reed hij zich voortdurend in de kijker. Een klassebak die bovendien niet op zijn mondje is gevallen. Een koppel met présence en uitstraling Sarah en Wout.

 • Filip Desmedt

  Heu , kroonprins ? Heu schitteren ? Ik heb jou helemaal niet zien schitteren Wout , eerder een flauw afkkooksel moet ik zeggen . 8 veldcrosjes , geen enkel klassement , helemaal niks in de voorjaarsklassiekers , op vakantie tijdens het EK veldrijden , niks op het BK wielrennen ... Jij zou beter eens wat bescheidener worden , en eens kijken en véél leren van Mathieu , dat is pas een talent !! Jij wordt ons gewoon door de pers door het strot geramd . En zo te zien , véél fans heb je niet he ......

 • Bernd Vaes

  Kroonprins van het Vlaamse wielrennen? Neen, lang niet, maar de pers doet wel alles om hem op te dringen. Hij zou beter eens stilletjes worden en van Matthieu te leren, hoe je wint.