Achter de schermen bij ‘De Verhulstjes Saint-Tropez’ in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Achter de schermen bij ‘De Verhulstjes Saint-Tropez’ in Dag Allemaal © RV

Achter de schermen bij ‘De Verhulstjes’: “De vakantie van Gert en co vastleggen, dat is hard werken”

TVVoor de familie Verhulst was het pure vakantie: genieten van zon en zee in Saint-Tropez. Voor de achtkoppige ploeg die ‘De Verhulstjes’ inblikte, was het vooral lange dagen kloppen. De ploeg legde 6.561 kilometer af, verorberde 120 baguettes en verzamelde 168 uur aan beeldmateriaal. “Uniek was dat we zowat alles mochten filmen, als een vlieg op de muur”, vertelt Karen Bogaerts, de producer van het programma. Ze schetst hoe Vlaanderens bekendste gezin écht is. “Gert wilde toch even zeker zijn dat ons zwembad niet groter was.”

11 reacties

 • Heinrich Van de Walle

  2 weken geleden
  Toffe familie en Gert en Ellen lijken me een tof koppel. Marie doet het ook goed en heeft dan toch de fakkel overgenomen wat niet te onderdchatten is denk ik. Maar die Victor , jawadde die mag zen pollekes kussen. Wat een klein kind en droeve kerel is dat zeg, die kan volgens mij niks ma dan ook niks. Die mag blij zijn dat hij op de papa zen kap kan leven want anders zou het ni goe komen me die jongen.
 • Christiane Hellemans

  1 maand geleden
  Voor mij het grappigste programma wat tegenwoordig op TV te zien is, geweldig en zo naturel. Ik kijk er elke week naar uit, spijtig dat het weer van korte duur is natuurlijk.
 • luc matton

  1 maand geleden
  Viktor is best een grappige kerel
 • Maria Hermans

  1 maand geleden
  Leuke familie!
 • Katrien Wylin

  1 maand geleden
  Top zijn jullie !!