Achter de schermen bij ‘De Verhulstjes Saint-Tropez’ in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Achter de schermen bij ‘De Verhulstjes Saint-Tropez’ in Dag Allemaal © RV

Achter de schermen bij ‘De Verhulstjes’: “De vakantie van Gert en co vastleggen, dat is hard werken”

TVVoor de familie Verhulst was het pure vakantie: genieten van zon en zee in Saint-Tropez. Voor de achtkoppige ploeg die ‘De Verhulstjes’ inblikte, was het vooral lange dagen kloppen. De ploeg legde 6.561 kilometer af, verorberde 120 baguettes en verzamelde 168 uur aan beeldmateriaal. “Uniek was dat we zowat alles mochten filmen, als een vlieg op de muur”, vertelt Karen Bogaerts, de producer van het programma. Ze schetst hoe Vlaanderens bekendste gezin écht is. “Gert wilde toch even zeker zijn dat ons zwembad niet groter was.”

11 reacties

 • Heinrich Van de Walle

  2 weken geleden
  Toffe familie en Gert en Ellen lijken me een tof koppel. Marie doet het ook goed en heeft dan toch de fakkel overgenomen wat niet te onderdchatten is denk ik. Maar die Victor , jawadde die mag zen pollekes kussen. Wat een klein kind en droeve kerel is dat zeg, die kan volgens mij niks ma dan ook niks. Die mag blij zijn dat hij op de papa zen kap kan leven want anders zou het ni goe komen me die jongen.
 • Christiane Hellemans

  1 maand geleden
  Voor mij het grappigste programma wat tegenwoordig op TV te zien is, geweldig en zo naturel. Ik kijk er elke week naar uit, spijtig dat het weer van korte duur is natuurlijk.
 • luc matton

  1 maand geleden
  Viktor is best een grappige kerel
 • Maria Hermans

  1 maand geleden
  Leuke familie!
 • Katrien Wylin

  1 maand geleden
  Top zijn jullie !!
 1. Britse pers verbijsterd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuisopname van de Queen
  Royalty

  Britse pers verbijs­terd door ‘leugens’ van Buckingham Palace over ziekenhuis­op­na­me van de Queen

  De Britse media hebben verbijsterd gereageerd op het nieuws dat Queen Elizabeth (95) een dag in het ziekenhuis heeft gelegen, en dus niet zoals eerder werd gemeld op Windsor Castle verbleef. Buckingham Palace meldde woensdag dat de vorstin haar bezoek aan Noord-Ierland afblies om op advies van haar artsen rust te nemen. Een dag later werd echter duidelijk dat Elizabeth woensdag aan het einde van de middag was opgenomen en donderdag terug mocht naar Windsor.
 2. Birgit Van Mol openhartig over de ziekte van haar partner in ‘Speeltijd’: “We zitten met de dood op onze schoot”
  Play
  Showbizz

  Birgit Van Mol openhartig over de ziekte van haar partner in ‘Speeltijd’: “We zitten met de dood op onze schoot”

  In het Joe-programma ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen (41) elke week met een bekend persoon terug naar de klas (middelbaar of lagere school) om samen de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Deze week is Birgit Van Mol (53) te gast die vertelt over haar jeugd en haar carrière, maar ook over de ziekte van haar partner René, haar donkere periode en ouder worden: “Het is niet dat je ineens al je vaardigheden kwijt bent, als je plots wat rimpels hebt.”
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.