Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Acht vrijspraken, vijf keer schuldig: vrouwen die zelf plagerige sms'jes stuurden naar Bart De Pauw krijgen ongelijk

Van de dertien vrouwen is er bij vijf van hen reden tot een veroordeling, aldus de rechtbank. Bij de acht anderen is er een vrijspraak, omdat er geen bewijs is of omdat “er wederzijdse (lust)gevoelens waren”. Ook als er een humoristische of plagerige toon was, zag de rechtbank in enkele gevallen geen reden tot veroordeling. “Ze gebruikt in haar antwoord emoticons met oogjes in de vorm van hartjes.”

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.