Aaron Blommaert moet de leegte van Niels Destadsbader opvangen: “Ik voel de druk, de bazen houden mij in de gaten”

ShowbitsZondag is het nog één keer ‘Tien om te Zien’ op VTM. Tijdens de opnames in Westende liep onze reporter Jarne enkele uren mee in het spoor van presentator Aaron Blommaert. Zo krijgen we een sneak-peek achter de schermen, in de make-upstoel en in de kleedkamer. “Zelfs een dweil zou hem goed staan”, verklapt z’n stylist Jody. En ook z’n collega’s van boysbond Bobby klappen uit de biecht: Aaron blijkt de grootste zweter van de vijf. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

11 reacties

 • Marie-rose Van Dorpe

  5 maanden geleden
  Je bent jezelf en dat komt goed over!! Goed bezig!
 • Martine Pyra

  5 maanden geleden
  Veel succes nog je doet het heel goed proficiat
 • Angele Vanparijs

  5 maanden geleden
  Aaron, je hebt meer klasse dan Niels, je bent ook niet arrogant. Blijf zoals je bent, je doet het prima.
 • André Schellemans

  5 maanden geleden
  Veel succes je doet het super goed
 • Vera Clinckers

  5 maanden geleden
  Blijf gewoon jezelf. Niels is Niels, jij bent jij. Beiden worden aanzien als de perfecte schoonzoon dus je moet niet onderdoen. Als je met Niels praat zal je merken dat je geen concurrentie bent, in tegendeel, hij zal je nog tips geven moest je die nodig hebben.
 1. Bart Peeters wilde Marco Borsato zingen in ‘Tulpen uit Antwerpen’ maar kreeg deksel op de neus: “Mocht niet van de productie”
  TV

  Bart Peeters wilde Marco Borsato zingen in ‘Tulpen uit Antwerpen’ maar kreeg deksel op de neus: “Mocht niet van de productie”

  Bart Peeters (63) bijt donderdagavond de spits af in de nieuwe zangwedstrijd ‘Tulpen Uit Antwerpen’. Een regelrechte landenstrijd, met alleen Nederlandstalige covers, waarin Vlamingen en Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Al blijken de Nederlandstalige muziekkeuzes niet gemakkelijk. Zo wilde Bart Peeters Marco Borsato zingen, maar kreeg hij het deksel op de neus. “De productie wilde dat liever niet, omdat er een gerechtelijk onderzoek tegen hem loopt”, onthult de zanger in ‘Dag Allemaal’.
 2. Janah (25) dingt zaterdag mee naar kroontje Miss België 2023: "De verkiezing heeft me sowieso al in de positieve zin veranderd"
  Roeselare

  Janah (25) dingt zaterdag mee naar kroontje Miss België 2023: "De verkiezing heeft me sowieso al in de positieve zin veranderd"

  “Ik durf wel al eens te dromen van dat kroontje.” Aan het woord is de Roeselaarse Janah Vanderper (25). Voor haar stijgt de spanning want zaterdag dingt Janah in het Proximus Theater in De Panne mee naar de titel van Miss België 2023. Ze blijft mikken op die overwinning, maar staat tegelijkertijd met beide voetjes op de grond. “De verkiezing heeft me sowieso al in de positieve zin veranderd”, zegt ze.
 3. “Onze advocaat heeft ons een klein fortuin gekost”: ‘K2 zoekt K3'tje’ Amy Courtens (27) deelt haar financiële lessen en misstappen
  PREMIUM

  “Onze advocaat heeft ons een klein fortuin gekost”: ‘K2 zoekt K3'tje’ Amy Courtens (27) deelt haar financiële lessen en misstappen

  Ze eindigde tweede bij ‘K2 zoekt K3’, maar Amy Courtens (27) staat vandaag de dag nog steeds in de spotlights. Ze werkt als model en content creator en heeft 92.000 volgers op Instagram. In onze rubriek Centen en percenten gunt ze ons een blik op haar geldzaken en vertelt ze hoe ze financiële stabiliteit nastreeft. “Probeer je auto aan te passen aan je budget, en niet omgekeerd.”