R. Kelly in de beklaagdenbank.
Volledig scherm
R. Kelly in de beklaagdenbank. © Photo News

Aanklagers zeggen nieuw bewijs tegen R. Kelly te hebben: “Getuigenis en filmopnames van seksueel misbruik 17-jarige jongen”

CelebritiesVolgende maand gaat een nieuw proces tegen R. Kelly (54) van start in de staat New York. De aanklagers hebben alvast aangekondigd dat ze nieuw bewijs tegen de zanger hebben verzameld en dat ook willen gebruiken in de rechtbank. Dat melden diverse Amerikaanse media.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Van een heavy metal klassieker tot een romantisch duet: dit was ‘The Best Of’ Urbanus
  Play
  TV
  3

  Van een heavy metal klassieker tot een romantisch duet: dit was ‘The Best Of’ Urbanus

  Gisteren werd de muziek van Urbanus (72) geëerd in ‘The Best Of’. Klassiekers zoals ‘Bakske Vol Met Stro' en ‘Madammen Met Een Bontjas’ werden in een verrassend nieuw jasje gestoken. Slongs Dievanongs, Stan Van Samang, Franky De Smet-Van Damme, The Starlings, Michael Van Peel en William Boeva namen de aartsmoeilijke taak op zich om de nummers van het icoon om te toveren tot een unieke versie.
 2. Britney Spears viert haar verloving met een huwelijkscontract en een socialemediapauze
  Celebrities

  Britney Spears viert haar verloving met een huwelijks­con­tract en een socialeme­dia­pau­ze

  Britney Spears (39) is nog maar juist verloofd, toch heeft de zangeres al stappen ondernomen om een ​​huwelijkscontract op te stellen. Dat vertellen enkele bronnen aan TMZ. Spears zorgde gisteren ook voor grote paniek onder de fans, nadat ze plots vanuit het niets haar Instagram-account deactiveerde. De zangeres heeft haar fans inmiddels laten weten dat ze even een pauze van sociale media neemt om mijn verloving te vieren.