R. Kelly in de beklaagdenbank.
Volledig scherm
R. Kelly in de beklaagdenbank. © Photo News

Aanklagers zeggen nieuw bewijs tegen R. Kelly te hebben: “Getuigenis en filmopnames van seksueel misbruik 17-jarige jongen”

CelebritiesVolgende maand gaat een nieuw proces tegen R. Kelly (54) van start in de staat New York. De aanklagers hebben alvast aangekondigd dat ze nieuw bewijs tegen de zanger hebben verzameld en dat ook willen gebruiken in de rechtbank. Dat melden diverse Amerikaanse media.

 1. Een eigen butler, exclusieve wijncollectie en toegang tot een ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is het honeymoon-resort van ‘Blind Getrouwd’
  Play
  Showbits
  6

  Eigen butler, exclusieve wijncollec­tie en toegang tot ‘geheim’ restaurant: zo luxueus is honeymoon-re­sort van ‘Blind Getrouwd’

  De pasgehuwde koppels van ‘Blind Getrouwd’ trekken voor hun gezamelijke huwelijksreis naar het luxueuze resort ‘Lujo Bodrum’ in Turkije, een hotel met een echte wow-factor. Meerdere zoet- en zoutwaterzwembaden, wellness en liefst tien restaurants. De koppels verblijven er aparte luxevilla’s met een eigen zwembad. Onze Showbits-reporter Desna trok afgelopen weekend ook naar Bodrum om het resort te bezoeken. Aan die luxe hangt ook een prijskaartje. Voor een verblijf in de villa betaal je in het hoogseizoen meer dan 1.000 euro per nacht. Maar in ruil krijg je dan wel alles wat je hart verlangt.
 2. Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich:”10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”
  Play
  Showbizz

  Dziubi en Brecht zijn wel heel snel close in ‘Blind Getrouwd’: "Er zit veel meer achter die vele knuffels"

  Een erg zonnige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ vanavond, de koppels zijn allemaal samen op huwelijksreis in het Turkse Bodrum. Ze ontdekken het prachtige resort en genieten van elkaar gezelschap. Maar er is ook ruimte voor de eerste openhartige gesprekken. Zo praten Brecht en Dziubi tijdens een diner voor het eerst over hun coming out. Vooral Dziubi kreeg het in zijn jeugd zwaar te verduren. Hij werd zwaar gepest en was zelfs het slachtoffer van gaybashing. Samen met Jarne van Showbits blikt hij al vooruit op de aflevering van straks. Hij vertelt onder meer over de zware pesterijen op de middelbare school. “10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”, vertelt hij trots in een nieuwe Showbits.