VTM
Volledig scherm
© VTM

Aagje Vanwalleghem vertelt over haar adoptie in ‘Waarheid Durven of Doen’: “Ik was eigenlijk ‘bestemd’ voor Japan”

TVKomende maandag leren Gunther Levi, Veronique De Kock, ex-turnster Aagje Vanwalleghem en Q-dj Dorothee Dauwe elkaar beter kennen in een nieuwe aflevering van ‘Waarheid Durven of Doen’. Tussen het eten door vertelt Aagje alvast wat meer over haar adoptie. “Mijn moeder heeft mij een paar minuten na mijn geboorte afgestaan”, klink het onder meer.

0 reacties

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. ‘The Last Duel’ vertelt waargebeurd verhaal van edelvrouw die beweert dat ze verkracht is: “Het is nog steeds een groot probleem in onze maatschappij”
  Play

  ‘The Last Duel’ vertelt verhaal van edelvrouw die beweert dat ze verkracht is: "Vandaag nog steeds een groot probleem"

  De film ‘The Last Duel’, met Matt Damon en Adam Driver, is sinds dit weekend in de bioscoop te zien. Het is een waargebeurd verhaal uit 1386 gesitueerd in Frankrijk. Een edelvrouw beweert dat ze verkracht is, maar niemand gelooft haar. Haar man vecht het uit in een duel met haar aanrander. “Het is een heel relevant verhaal en dat geldt voor elke periode in de geschiedenis. Omdat het nog steeds een groot probleem is in onze maatschappij”, vertelt actrice Jodie Comer.