Heleen van Royen tijdens de opening van haar expositie Selfmade in het Letterkundig Museum in mei. Op de tentoonstelling zijn meer dan 200 fotografische zelfportretten van de schrijfster te zien.
Volledig scherm
Heleen van Royen tijdens de opening van haar expositie Selfmade in het Letterkundig Museum in mei. Op de tentoonstelling zijn meer dan 200 fotografische zelfportretten van de schrijfster te zien. © ANP Kippa

850 euro voor selfie vagina Heleen van Royen

Op Catawiki heeft een bieder 850 euro betaald voor een selfie van de Nederlandse schrijfster Heleen van Royen. Het zelfportret, groot afgedrukt op fotopapier, is een van de foto's van de schrijfster die op de veilingsite onder de hamer gaan.

  1. Confederatie Bouw boos op de Planckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veiligheidsregels”

    Confedera­tie Bouw boos op de Plan­ckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veilig­heids­re­gels”

    ‘Château Planckaert’ is met meer dan een miljoen kijkers een van de populairste tv-programma’s van het moment, maar valt toch niet bij iedereen in de smaak. De bekende familie knapt een vervallen kasteel in Frankrijk op, maar zondigt volgens de Confederatie Bouw tegen zowat alle veiligheidsregels in de bouw. “Eddy en co zijn niet ‘goe bezig’, ook al zongen ze ooit van wel”, klinkt het. Om het belang van veiligheid in de bouw te benadrukken, heeft de Confederatie Bouw al anderhalf jaar de campagne www.safetymypriority.be lopen. Ondertussen heeft de familie ook gereageerd op de heisa. “Dit is niet onze eerste renovatie.”