66-jarige Liliane fopte Viktor Verhulst met ‘hitsige’ date: “Ik had zo’n compassie met hem”

Gert Verhulst en Liliane
SBS Gert Verhulst en Liliane
Niet Gert Verhulst, James Cooke of André Hazes was gisteren de ster in ‘Gert Late Night’, wél de 66-jarige Liliane. Op een zogezegd geveilde date versierde ze Viktor Verhulst met de meest schunnige zinnetjes, die haar via een oortje werden ingefluisterd. “Ik had zo’n compassie met Viktor”, vertelt Liliane ons. 

3.200 euro had Liliane over voor een date met Viktor Verhulst, gisteravond in ‘Gert Late Night’. Wat die laatste niet wist was dat Liliane was ingehuurd om met hem een verborgencameragrap uit te halen.  “Ik slaap niet graag alleen Viktor”, zei ze onder meer tijdens een intiem spaghettidinertje. En ook: “mijn vorige vriend was 19, maar goed geschapen.” Viktor begon peultjes te zweten en verdween middenin de date naar het toilet om in paniek met de producer van het programma te bellen. “Die wilt echt met mij naar bed, ik weet niet hoe we dit gaan oplossen”, klonk het paniekerig door de telefoon.

Gert Verhulst en Liliane
SBS Gert Verhulst en Liliane

“Ik had zo’n compassie met hem”, lacht Liliane nu. “Toen we na de opnames elkaar terug tegenkwamen in de boot riep hij luid: ‘oh nee, het is niet waar, hé’ toen hij me zag. Maar we hebben er samen goed om kunnen lachen.” Liliane is op pensioen en kwam via een castingbureau terecht op de boot. “Ze zochten een 65-plusser die er goed uitzag. In het begin wilde ik een vriendin inschrijven, maar toen die niet kon heb ik het zelf maar gedaan.”

In mijn gin-tonic zat alleen maar tonic, in die van hem uiteraard niet (lacht)

Liliane

En met succes, want Liliane was de ster van de avond. “Je wil niet weten hoeveel reacties ik heb gehad”, zegt ze. “Mijn telefoon stond niet meer stil. Dat is fijn hé, het streelt je ego.” Zenuwachtig voor de opnames was Liliane niet echt. “Het was heel bizar. In de uren voor de opnames was ik extreem zenuwachtig, maar vanaf ik dat oortje ingestoken kreeg, viel alle stress weg. Ik heb me gewoon heel erg geamuseerd. Gène heb ik niet. Het is televisie hé, daar moet alles kunnen.” 

Liliane heeft heel haar leven in de horeca gewerkt. “Maar ik heb me geen moed moeten indrinken”, lacht ze. “In mijn gin-tonic zat trouwens alleen maar tonic, in die van hem uiteraard niet (lacht).” Of er geen carrière als actrice in zit? “Stel je dat voor, op mijn oude dag!”

Viktor Verhulst
Instagram Viktor Verhulst
Gert Verhulst en Liliane
SBS Gert Verhulst en LilianeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.