Instagram
Volledig scherm
© Instagram

6-jarig Russisch meisje wordt ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd, nu wil elke fotograaf haar strikken

ShowbizzHet leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.

70 reacties

 • Pauline Desmet

  3 jaar geleden
  Idd een prachtig kind... En wellicht een moeder die er serieus achter zit... In België ook heel mooie kinderen, maar de ouders zijn te bescheiden en hebben geen wereldwijdse plannen met hun mooi kind... Spijtig eigenlijk !
 • André Gijbels

  3 jaar geleden
  Nu begint de uitbuiting van het meisje, de ouders zullen met de meserie zitten,andere gaan er rijk van worden, want ge zit in Rusland
 • Cecarine De Smet

  3 jaar geleden
  Er bestaat geen mooiste kind want elk kind is mooi en voor de ouders hun mooiste kind.....dus stop deze zever, want het is voor mij niet het mooiste kind
 • Jordan Tison Calleweart

  3 jaar geleden
  Ocharm een kind hoort voortdurend te spelen en te ravotten enzo pfft hoe sommige ouders rijk worden door hun kind elk kind is mooi elk kind staat goed op een foto met wat bijwerkingen enzo Ik persoonlijk vind dat ze moet genieten van kind zijn en als ze tiener meisje word een modellen leven moet beginnen
 • Laurent Wolters

  3 jaar geleden
  Wat een ophef, mijn dochter is alvast mooier !
 1. Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het koningshuis: “Ze spelen een vuil spel”
  Play
  Royalty

  Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het konings­huis: “Ze spelen een vuil spel”

  Opnieuw heeft Netflix een trailer gelost van de documentaire over prins Harry (38) en Meghan Markle (41), die op 8 december online komt. In de video, die je hierboven kan bekijken, is te zien hoe de heisa omtrent Meghan Markle gelinkt wordt aan wat er prinses Diana is overkomen. De prins heeft het over “het leed van de vrouwen die in dit instituut, dit mediacircus, trouwen”. Hij insinueert ook dat sommige verhalen door het koningshuis zelf verzonnen worden.
 2. Stem van Johny Voners duikt op in reclamespotje Kampioenen-bouwdoos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”
  Play
  Showbits
  4

  Stem van Johny Voners duikt op in reclame­spot­je Kampioenen-bouw­doos: “Ik hoop dat de VRT zijn weduwe ingelicht heeft”

  Sinds kort kan je als fan van de populaire tv-reeks ‘F.C. De Kampioenen’ een bouw- of speelset van het veld of de tribune kopen. Om dat speelgoed te promoten is er een radiospot opgenomen met de stemmen van enkele van de acteurs. De echte fans zullen het vast al gehoord hebben, ook overleden acteur Johny Voners, alias Xavier Waterslaeghers, is in het spotje te horen. Wat vinden de acteurs zelf van het feit dat hij in die spot te horen is, zonder dat hij daar natuurlijk uitdrukkelijk toestemming voor kon geven? Is dit wel gepast of een manier voor VRT om munt te slaan uit de campagne? Showbits-reporter Desna vroeg het aan Marijn Devalck, ofwel Boma, uit ‘F.C. De Kampioenen’.
 3. Na kledinglijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencollectie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”
  Showbits
  6

  Na kleding­lijn is Julie Vermeire nu ook gezicht van juwelencol­lec­tie: “Ik moet gewoon zeggen wat ik mooi vind en zij maken het”

  Speciaal voor de feestdagen pakt Julie Vermeire met een eigen juwelencollectie. Geen hyperchique, exclusieve stukken, je vindt ze gewoon bij een bekende kruideniersketen. “Heel prijsvriendelijk dus”, zegt Julie. Echt veel werk heeft ze er zelf niet aan gehad. “Ik deel gewoon mijn ideeën via Pinterest en ik geef feedback op de ontwerpen”, geeft ze eerlijk toe.