Yana Daems ten tijde van ‘Temptation Island’.
Volledig scherm
Yana Daems ten tijde van ‘Temptation Island’. © SBS

50 uur werkstraf voor ‘Temptation’-verleidster Yana

ShowbizzYana Daems, die dit jaar als verleidster deelnam aan ‘Temptation Island’, is door de rechtbank van Brugge veroordeeld tot een werkstraf van vijftig uur voor het stelen van een handtas. Die straf kreeg ze nadat ze eerder, bij verstek, was veroordeeld tot vier maanden cel. Tegen die werkstraf kan de ex-verleidster nog in beroep gaan.

7 reacties

 • Gerrit Mangé

  3 jaar geleden
  Ze mag bij mij het huis warm houden!!
 • Hugo Schelstraete

  3 jaar geleden
  Waar en wat zal haar werkstraf zijn. Ik kan het echt niet raden.
 • Robert DE REU

  3 jaar geleden
  Geen probleem mag als werkstraf gerust bij mij komen kuisen, wel zal ik mijn portefeuille goed opbergen, voor de rest geen probleem mee.
 • Merlijn Picavet

  3 jaar geleden
  Blijkbaar kun je ethiek en intelligentie niet uit de potjes halen.
 • Liliane Vleminckx

  3 jaar geleden
  Deze dievegge komt er goed vanaf
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).