Nusret Gokce, alias 'Salt Bae', poseert voor foto's in zijn restaurant Nusr-Et' in Istanboel.
Volledig scherm
PREMIUM
Nusret Gokce, alias 'Salt Bae', poseert voor foto's in zijn restaurant Nusr-Et' in Istanboel. © AFP

43.000 euro voor een etentje, en voor die prijs steekt de chef het vlees in je mond

Groot wordt nog grootser, voor de Turkse vleesmagiër ‘Salt Bae’. Bij ons bekend omdat onze Rode Duivels er wel eens een steakje willen gaan snijden dat bekleed werd met bladgoud. Twee maand nadat de chef in Londen een restaurant opende, vertrekt Salt Bae (38) naar Saudi-Arabië. Daar zal allicht minder kritiek komen op de nogal karige lonen die hij uitbetaalt, ondanks zijn decadente stijl.

59 reacties

 • Jan Joris

  4 weken geleden
  En maar vlees blijven vreten... gehuld in bladgoud... Decadentie ten top.
 • Luc Devriese

  2 maanden geleden
  waarschijnlijk lekker vlees maar dat bladgoud errond is alleen maar show die geen enkele meerwaarde heeft aan de smaak , zo zie je maar dat deze mensen allen maar gaan om de show te stelen en om te tonen dat ze het kunnen betalen , maar o wee als ze eens een beetje belastingen zouden moeten betalen zoals de plebs , sukkelaars
 • Patrick Jonckheere

  2 maanden geleden
  Vlees is lekker als het gebakken is in ofwel boter of op de grill en niet veel tamtam errond. Al de rest is show en geldverspilling.
 • Tommy Borms

  2 maanden geleden
  Moet er nog zout zijn?
 • Wintein Tom

  2 maanden geleden
  Het kon er blijkbaar goed vanaf bij 'onze' nationale 'trotsen'. Het enige waar ze bang van zijn is een volwaardige bijdrage bij de belastingen... Dutsen..