30 jaar Iris + 30 jaar Wendy = FEEST

Frank Bahnmuller
Op 6 februari 2020 wordt Wendy Van Wanten zestig. In het Kursaal van Oostende, de geboortestad van de zangeres, kondigde ze gisteren haar feestjaar aan onder het motto: 30 jaar Iris Vandenkerckhove/ 30 jaar Wendy Van Wanten. Op 29 februari 2020 pakt Wendy er nog eens groot uit met een concert onder de noemer: 'De vrienden van Wendy'. Ze zal er op het podium staan met Luc Steeno, Steve Tielens, Jo Vally, Jan Wuytens en Rene Froger.

Wendy's laatste jaar als vijftiger is ingezet. "Maar ik blijf honderd procent naturel en laat de natuur zijn gang gaan", zegt ze. "Ik verzorg me goed maar ik zal nooit naar de plastisch chirurg hollen." Aan stoppen denkt Wendy nog lang niet. "Ik voel me nog zo energiek, daar heeft mijn dochter Estelle (10) veel mee te maken. Ik heb trouwens net een nieuw liedje uit, 'Mucho Calor'. Helemaal Wendy: een zwoele song waarin ik zing hoe warm ik het krijg van de zon.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.