Seann Walsh, Romesh Ranganathan, Kerry Godliman, Spencer Jones
Volledig scherm
Seann Walsh, Romesh Ranganathan, Kerry Godliman, Spencer Jones © imdb

3 tv-tips voor wie (even) genoeg heeft van voetbal

TVVindt u geen bal aan het EK? Geen nood, want er zijn nog genoeg zenders waarop er geen balletje rolt. Wij pluizen de tv- en streaminggidsen uit, op zoek naar verborgen en reeds blinkende pareltjes die Koning Voetbal even doen vergeten.

 1. Bekende gezichten in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’: de ex van Kathleen Aerts en ‘Blijven slapen’-deelnemers
  TV
  1

  Bekende gezichten in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’: de ex van Kathleen Aerts en ‘Blijven sla­pen’-deelnemers

  Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is nog niet eens begonnen, maar rolt nu al serieus over de tongen. Niet alleen het vernieuwde concept, maar ook de toekomstige bruiden en bruidegoms worden onthaald. Bij die laatste groep zit iemand opvallend: Joren Dumont (36), de ex van Kathleen Aerts (44). En ook twee andere gezichten zouden wel eens een belletje kunnen doen rinkelen.
 2. Linda Evangelista siert de cover van ‘Vogue’, volledig ingetapet: “De behandeling misvormde mijn gelaat volledig”
  Celebrities
  3

  Linda Evangelis­ta siert de cover van ‘Vogue’, volledig ingetapet: “De behande­ling misvormde mijn gelaat volledig”

  Linda Evangelista (57) floreerde in de jaren 90 aan de top van de modellenwereld. Anno 2022 siert ze de Britse cover van ‘Vogue’. Een opvallend beeld, want de Canadese onthulde zelf dat haar gezicht volledig naar achter werd getapet. Het leek voor het voormalige topmodel een noodzaak nadat een cosmetische ingreep haar gelaat “volledig misvormde.”
 3. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.