25.000 leerlingen zingen mee met Camille en Metejoor op Pennenzakkenrock: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

MuziekNa twee jaar corona is het muziekfestival Pennenzakkenrock terug. 25.000 leerlingen uit het zesde leerjaar zingen en dansen met Camille, Regi en Metejoor op het strand van het Zilvermeer in Mol. Ze zingen mee met hits zoals ‘Vuurwerk’ van Camille en ‘Rendez-Vous’ van Metejoor. 

9 reacties

 • michel vandewiele

  2 maanden geleden
  De leukste dag van het jaar voor al die jonge mensen, super en reeds vernomen Nederland is heel jaloers. De jeugdprogramma's daar worden soms gepresenteerd door een man van 65 .
 • Franky Vansteelandt

  2 maanden geleden
  Het is dan ook kindermuziek. Binnenkort luisteren die naar heel andere genres. Iedereen maakt zo'n evolutie door. Sommige liedjes blijven heel je leven hangen maar velen (niet iedereen) blijft K3, Samson of Plop luisteren of bekijken. Ik luister sinds men 10 hard rock en metal. Nu 54. Maar het Konijntje van zangeres zonder naam is blijven hangen. Ik was toen 5, nu 54.
 • linda maenhout

  2 maanden geleden
  Kleindochter had een prachtig dag en wat een mooi weer
 • Ivo Broeckx

  2 maanden geleden
  Het optreden van Metejoor was fantastisch.
 • Carlo Schrooten

  2 maanden geleden
  Topevenement , mijn zoon en zijn kameraden hebben enorm genoten 🙂👌👍
 1. Zonnebril verloren, geen regenjas of tent kapot? Deze kringloopwinkel op Pukkelpop helpt je uit de nood
  Play

  Zonnebril verloren, geen regenjas of tent kapot? Deze kringloop­win­kel op Pukkelpop helpt je uit de nood

  Voor kleine prijsjes wil kringloopwinkel Okazi de festivalgangers op Pukkelpop een handje toesteken met zaken die ze vergeten zijn, of gewoonweg zelf niet wouden meesleuren. In twee winkels, eentje op camping Chill en eentje op camping Relax, staan duizenden tweedehandsspullen te blinken. Daarnaast is een deel van de inboedel achtergelaten spullen van de vorige Pukkelpop-editie in 2019. Het is zo de bedoeling dat de afvalberg na het festival ook wat kleiner wordt.
 2. “Elke is ondertussen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond
  BV
  5

  “Elke is ondertus­sen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond

  Begin 2021 meldden Regi Penxten (46) en Elke Vanelderen (44) spijtig nieuws. Na een relatie van achttien jaar, waarvan negen getrouwd, besloten ze een punt achter hun huwelijk te zetten. Zonder wranggevoelens en vooral met veel liefde voor hun twee dochtertjes. Tot voor kort woonden de twee zelfs nog samen, maar daar kwam onlangs verandering in. Elke trok eruit, maar moest niet ver verhuizen. “Ze woont op vijf minuten, da’s perfect voor kinderen”, klinkt het bij Regi.