25.000 leerlingen zingen mee met Camille en Metejoor op Pennenzakkenrock: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt”

MuziekNa twee jaar corona is het muziekfestival Pennenzakkenrock terug. 25.000 leerlingen uit het zesde leerjaar zingen en dansen met Camille, Regi en Metejoor op het strand van het Zilvermeer in Mol. Ze zingen mee met hits zoals ‘Vuurwerk’ van Camille en ‘Rendez-Vous’ van Metejoor. 

9 reacties

 • michel vandewiele

  2 maanden geleden
  De leukste dag van het jaar voor al die jonge mensen, super en reeds vernomen Nederland is heel jaloers. De jeugdprogramma's daar worden soms gepresenteerd door een man van 65 .
 • Franky Vansteelandt

  2 maanden geleden
  Het is dan ook kindermuziek. Binnenkort luisteren die naar heel andere genres. Iedereen maakt zo'n evolutie door. Sommige liedjes blijven heel je leven hangen maar velen (niet iedereen) blijft K3, Samson of Plop luisteren of bekijken. Ik luister sinds men 10 hard rock en metal. Nu 54. Maar het Konijntje van zangeres zonder naam is blijven hangen. Ik was toen 5, nu 54.
 • linda maenhout

  2 maanden geleden
  Kleindochter had een prachtig dag en wat een mooi weer
 • Ivo Broeckx

  2 maanden geleden
  Het optreden van Metejoor was fantastisch.
 • Carlo Schrooten

  2 maanden geleden
  Topevenement , mijn zoon en zijn kameraden hebben enorm genoten 🙂👌👍
 1. “Zonder DNA-info zullen er altijd vraagtekens blijven”: advocaat ‘Rust’-wapenverantwoordelijke tikt onderzoekers op de vingers
  FILM
  3

  “Zonder DNA-info zullen er altijd vraagte­kens blijven”: advocaat ‘Rust’-wapenver­ant­woor­de­lij­ke tikt onderzoe­kers op de vingers

  Na het schietincident op de filmset van ‘Rust’ blijven er veel vraagtekens achter. Alec Baldwin (64) loste onverwacht een dodelijk schot richting Halyna Hutchins, een cameravrouw. Het onderzoek rond de zaak loopt nog volop, en daar mist de advocaat van de wapenverantwoordelijke belangrijke informatie. Er werd namelijk nooit een DNA- of vingerafdrukanalyse uitgevoerd.