Mathias Sercu.
Volledig scherm
Mathias Sercu. © Johan Martens

23-jarige zoon van acteur Mathias Sercu vecht tegen kanker: “In het ziekenhuis vroeg hij of we goed voor z’n hond wilden zorgen”

ShowbizzHet zijn bewogen tijden voor acteur Mathias Sercu (51), momenteel te zien in ‘Mijn slechtste beste vriendin’. Midden vorig jaar kreeg zijn zoon Tore (23) de diagnose kanker. Dat vertelt de acteur in de Krant van West-Vlaanderen. “Mijn gezin houdt mij recht vandaag. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we zeggen dat we elkaar graag zien.”

54 reacties

 • Emelie Meulders

  24 uur geleden
  Wij wensen het gezin veel sterkte.
 • Vloebergs Jan

  1 dag geleden
  Ik krijg er echt rillingen van dik veel sterkte.
 • Marleen Clement

  2 dagen geleden
  En gezin is op zo'n momenten het sterkst als je een frond vormt. En dat doen jullie goed zo te lezen. Super Ik hoop dat jullie winnen.. Heel veel sterkte
 • Eddy Van den Brande

  2 dagen geleden
  Veel sterkte gewenst ,we denken aan jullie en brande een kaarsje voor Tore
 • rui pinto

  2 dagen geleden
  Veel sterkte gewenst 😞
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Britney Spears haalt opnieuw stevig uit naar zus Jamie Lynn: “Dat jij je afzijdig houdt, is krankzinnig”
  Celebrities

  Britney Spears haalt opnieuw stevig uit naar zus Jamie Lynn: “Dat jij je afzijdig houdt, is krankzin­nig”

  Britney Spears (40) haalt opnieuw hard uit naar haar jongere zus Jamie Lynn Spears (30). Jamie Lynn gaf afgelopen woensdag een interview met Good Morning America en dat is bij de popster in het verkeerde keelgat schoten. Britney postte vrijdag al een uitgebreide boodschap aan haar zus op Twitter, maar zaterdag heeft ze dat dus nog eens gedaan: “Zeg wat je wilt, maar we weten allebei dat ik door een hel ben gegaan, en jij veel minder.”