Mathias Sercu.
Volledig scherm
Mathias Sercu. © Johan Martens

23-jarige zoon van acteur Mathias Sercu vecht tegen kanker: “In het ziekenhuis vroeg hij of we goed voor z’n hond wilden zorgen”

ShowbizzHet zijn bewogen tijden voor acteur Mathias Sercu (51), momenteel te zien in ‘Mijn slechtste beste vriendin’. Midden vorig jaar kreeg zijn zoon Tore (23) de diagnose kanker. Dat vertelt de acteur in de Krant van West-Vlaanderen. “Mijn gezin houdt mij recht vandaag. Er gaat geen dag voorbij zonder dat we zeggen dat we elkaar graag zien.”

62 reacties

 • Gerrie van Happen

  4 maanden geleden
  Mijn man heeft al 14 jaar geleden die diagnose gehad nl.Kahler. We blijven en zijn positief ondanks de strubbelingen. Ook een zeer fijn haematoloog/oncologie. Sterkte
 • franky dessein

  4 maanden geleden
  Jullie zijn heel schone mensen. Blijf van elkaar houden. Dat zal de pijn verzachten. Mijn diepste respect hoe jullie met deze moeilijke situatie kunnen omgaan. Koester dag per dag nu het nog kan. Veel moed !!!
 • Carina De greef

  4 maanden geleden
  Veel sterkte voor de hele familie en genieten van elkaar zolang je dit nog kan .
 • godelieve steelandt

  5 maanden geleden
  Veel moed
 • Rene Van Roosbroeck

  5 maanden geleden
  Jo Seykens Men zegt het te weinig dat we elkaar graag zien, sterkte voor Tore en zijn vriendin en familie.
 1. Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”
  Play
  BV
  12

  Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”

  Lesley-Ann Poppe (43) verraste haar Instagram-volgers woensdag met een wel erg pikante foto. Op het kiekje is de onderneemster naakt te zien, geboeid en geblinddoekt. “Ik heb heel veel reacties gekregen”, vertelde Lesley-Ann in ‘Play Café’. “Maar de foto is wel degelijk geplaatst met een bepaalde reden, namelijk om de lancering van onze valentijnsbox in de kijker te zetten. Daar zitten klassieke beautyproducten in, maar we wilden daarnaast een tikkeltje extra. Want ja, wat doet een mens nu eenmaal op Valentijnsdag? (lacht) Daarom hebben we er maar handboeien en een leiband bijgestoken.” Fans moeten trouwens niet op een carrièreswitch van Poppe hopen. “Het was gewoon iets eenmaligs. Voor de grap.”
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.