Beelden uit 'Lady Truckers', 'Axel Gaat Binnen', 'Veel Tamtam' en 'The Masked Singer'
Volledig scherm
Beelden uit 'Lady Truckers', 'Axel Gaat Binnen', 'Veel Tamtam' en 'The Masked Singer' © VTM

19 nieuwe Vlaamse programma’s: zo gaat het najaar van VTM, VTM2, VTM3 en VTM4 eruit zien

TVWe schreven het al: vanaf maandag 31 augustus breidt familiezender VTM uit. Die dag starten VTM 2 (pittige Vlaamse en internationale reality), VTM 3 (filmzender) en VTM 4 (actie en classics). Maar liefst 19 nieuwe lokale programma’s kleuren het najaar bij VTM en VTM 2.

 1. 24 jaar na origineel herneemt Neve Campbell rol in iconische horrorhit: “‘Scream’-fans lijken wel sekteleden”
  PREMIUM
  Celebrities

  24 jaar na origineel herneemt Neve Campbell rol in iconische horrorhit: “‘Scream’-fans lijken wel sekteleden”

  Neve Campbell (47) verdween negen jaar van het witte doek om tijd te nemen voor haar gezin. Na een aantal kleinere televisieseries vond ze dat het terug tijd was voor een groot project: de Canadese actrice schittert in de Disneyfilm ‘Clouds’. Daarbovenop staat ze op het punt te vertrekken voor de opnames van de satirische horrorfilm ‘Scream 5’, het vijfde deel van de ongelooflijk succesvolle ‘Scream’-filmreeks. Ze stapt opnieuw in de schoenen van de enige echte Sidney Prescott: “Naast mijn rol in ‘Clouds’, zit Sidney constant in mijn hoofd”, vertelde Campbell ons via Zoom.
 2. Nieuwe Borat-film dag eerder uitgebracht vanwege ophef rond compromitterende scène met Trumps advocaat
  UPDATE

  Nieuwe Bo­rat-film dag eerder uitge­bracht vanwege ophef rond compromit­te­ren­de scène met Trumps advocaat

  De ophef die in de Verenigde Staten ontstaan is over de nieuwste film van Sacha Baron Cohen (49) - ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan’ - heeft ervoor gezorgd dat de film een dag eerder dan gepland te zien is op Amazon Prime. Niet geheel toevallig werd de film gelanceerd vlak voor het laatste presidentiële debat tussen kandidaten Donald Trump (74) en Joe Biden (77).