felice dre steemans
Volledig scherm
PREMIUM
felice dre steemans © vrt

10 jaar na de plotse dood van Felice: “Met hem is ook een remake van ‘Het Swingpaleis’ gestorven”

ShowbizzTien jaar geleden overleed Dré Steemans. Als Felice was hij twintig jaar lang een van de geliefde boegbeelden van de VRT. In 2006 stapte hij over naar SBS, waar hij programma’s als ‘Can You Duet’ presenteerde voor VT4 en VIJFtv.

 1. Dit duo moet ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ als eerste verlaten
  TV

  Dit duo moet ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ als eerste verlaten

  De kogel is door de kerk: vriendinnen Mira en Anne-Sophie moeten ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ verlaten. Donderdagavond besloten Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe en Anne-Sophie Breysem unaniem dat hun restaurant Vuur in Aalst als eerste de deuren moet sluiten. Sofie Dumont had plus- en minpunten over het voorgerecht en Piet Huysentruyt vond de zeebaars perfect gebakken, maar de jus was “precies garnalenwater.”
 2. Hollywood keert zich massaal tegen Trump: ook Jennifer Aniston roept fans op om voor Biden te stemmen
  PREMIUM
  Celebrities

  Hollywood keert zich massaal tegen Trump: ook Jennifer Aniston roept fans op om voor Biden te stemmen

  Net als vele andere Amerikaanse sterren steunt actrice Jennifer Aniston (51) de Democratische presidentskandidaat Joe Biden (77) en zijn ‘running mate’ Kamala Harris (56). Op Instagram liet Jennifer aan haar 35 miljoen volgers weten dat ze haar stem al heeft uitgebracht. Hollywoodsterren die z'n tegenstander Donald Trump (74) steunen, zijn intussen een rariteit geworden.
 3. Waarom de toespraak van koning Willem-Alexander en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand
  Play
  Royalty

  Waarom de toespraak van koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima zoveel reactie uitlokt in Thailand

  De videoboodschap waarin koning Willem-Alexander (53) zegt ‘spijt’ te hebben van zijn herfstvakantie in Griekenland lokt heel wat reactie uit in Thailand. Op sociale media wordt de Nederlandse vorst vergeleken met de eigen Thaise koning Vajiralongkorn (68), die dit jaar al 277 dagen ‘op vakantie’ was en amper 19 dagen in eigen land. De omstreden Thaise koning spendeert quasi al zijn tijd in een luxehotel in Duitsland, waar hij omringd wordt door tientallen minnaressen.