"Wie is die vrouw": Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’ doet tv-kijkers schrikken met onherkenbaar nieuw uiterlijk

Barbie is volgens velen onherkenbaar veranderd.
RTL/BRUNO Barbie is volgens velen onherkenbaar veranderd.
De Nederlandse 28-jarige realityster Samantha De Jong, beter bekend als Barbie uit ‘Oh Oh Cherso’, heeft heel wat kijkers doen schrikken. Ze was zopas te gast bij RTL Boulevard, waar ze kwam vertellen dat ze haar leven weer op de rails staan. Het was evenwel haar uiterlijk dat met alle aandacht ging lopen.

Samantha werd begin dit jaar met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Overmatig druggebruik, zo bleek al snel. Nu, een halfjaar later, heeft ze zich herpakt. "Ik heb een halfjaartje rust gehad, maar het gaat nu gelukkig allemaal de goede kant op", vertelde ze bij RTL Boulevard. "Ik ben echt heel erg depressief geweest, en in die tijd was ik helemaal anders. Maar nu ik gewoon weer de oude ben maakt het mij onwijs blij dat ik weer voor mijn kinderen kan zorgen, en weer van hen kan genieten. En zij genieten ook weer meer van mij. Het gaat gewoon heel erg goed."

Het leven lacht haar duidelijk weer toe. "Ik heb een nieuw huis, ik heb een nieuw leven. En misschien wel een nieuwe carriere in de tv-wereld", zei ze. Er hoorde blijkbaar ook een compleet nieuw uiterlijk bij, want volgens de kijkers is Barbie onherkenbaar veranderd. 

"Wat?? Is dit Barbie? Ze ziet er zo anders uit!", schreef een kijker. "Ze lijkt echt 30 jaar ouder, ik herken haar amper, meent ook iemand anders. En ook: "Wie dacht ook dat dit echt iemand anders was?",  "Oh mijn god dat mens ziet er heel anders uit nu", en "Is dit wel Barbie?". Sommigen kunnen het ook niet geloven: "Dit is niet Samantha!". 

Bekijk hier zelf haar nieuwe look: 

ADN Beeldredactie
bruno15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • José Gonzales

  Waar zijn die wenkbrauwen?

 • Robyn Rose

  Gewoon andere make-up, vr de rest niets anders

 • Thierry Vansweevelt

  Ze,ziet er veel beter uit. Ze is slanker en gelukkiger.

 • Ann Van den Bossche

  Al op de betere weg; natuurlijker blond en geen overgeepileerde wenkbrauwen. Nu die plamuurlaag er nog af zien te krijgen...

 • Marie-Claire van Beaumont

  Mensen die haar niet kennen, de foto links met de nepwimpers is haar nieuwe look... Dus nee, niet de 'natuurlijkere' foto. HLN, plaats beter de foto's om.